UFC

Bivši zaručnik Mieshe Tate uhićen zbog krađe njenog vozila i prijevare osiguranja

Miesha Tate i Bryan Caraway
 Screenshot
U ozbiljnim zakonskim problemima našao se nekadašnji UFC-ov borac Bryan Caraway

Nešto više od dvije godine nakon što je napustio UFC, čiji je član bio osam godina odradivši deset borbi u promociji, Bryan Caraway svoju iduću bitku vodit će na sudu. Bivši zaručnik Mieshe Tate nalazi se u velikim problemima, budući da će pred sudom morati odgovarati za nekoliko kaznenih djela, uključujući otuđivanje vozila koje je pripadalo upravo bivšoj UFC prvakinji bantam kategorije.

Ukratko, Caraway je prvo otuđio Mieshin ATV/četverokotač, osigurao ga, a onda nakon tri dana osiguranju prijavio krađu. Optužen je za krivotvorenje, pokušaj krađe prvog stupnja, ispunjavanje lažnog zahtjeva za osiguranje i davanje lažne izjave po pitanju certifikata vozila. Optužnica je podignuta 12. siječnja, nakon čega se Caraway nije pojavio na sudu pa je 4. veljače izdan nalog za njegovo uhićenje. Odmah je stavljen na vrh liste za prijevaru najtraženijih osoba na području SAD-a.

Službeno izvješće osiguravateljskog ureda u Washingtonu donosi malo više detalja. Caraway je u prosincu 2018. godine prijavio krađu Polaris RZR vozila iz 2015. godine. Policu osiguranja kupio je 21. prosinca, a zahtjev za isplatu osiguranja ispunio je 24. prosinca. Rekao je kako je kupio vozilo i svu pripadajuću opremu, uključujući kacige, punjač baterija i rezervnu gumu, sve za 18 i pol tisuća dolara. Osim toga je priložio dokaz kako mu ga je njegova djevojka poklonila u siječnju 2018. godine.

Istraga je na kraju dokazala kako je Caraway krivotvorio dokumente, ali da vozilo zapravo nije ukradeno,nego da je bilo u vlasništvu tada već bivše djevojke. Iduće saslušanje sazvano je za 11. ožujka.

Caraway je svojevremeno došao do statusa Top 5 borca UFC-ove bantam kategorije, a pobjedom nad Aljamainom Sterlingom iz 2016. godine došao je na korak do pozicije izazivača. Onda je uslijedila duža pauza, da bi se vratio 2018. godine te doživio dva poraza. Nakon napuštanja iz UFC-a uspješno je odradio jednu borbu u Battlefield FC promociji, a prošle je godine izjavio kako čega poziv neke veće promocije.

Caraway i Tate prekinuli su otprilike krajem 2017. godine, nakon što su zajedno bili deset godina. Tate je u međuvremenu stupila u vezu s borcem Johnnyjem Nunezom te su njih dvoje roditelji dvoje djece.

Linker
20. travanj 2024 03:40