UFC

Borba koja će dati idućeg Jonesovog izazivača dobila službeni poster

Jan Blachowicz
 screenshot/Youtube
14. veljače održat će se UFC Fight Nightu 167 priredba u Rio Ranchu, gradu u američkoj saveznoj državi New Mexico. Program će predvoditi borba za idućeg izazivača poluteške kategorije između Jana Blachowicza i Coreya Andersona.

Tjedan dana nakon što se održi UFC 248 priredba, koju predvode Jon Jones i Dominick Reyes, poluteška kategorije mogla bi instantno dobiti idućeg izazivača, odnosno Jones bi u slučaju pobjede nad Reyesom odmah znao svog protivnika. 15. veljače u Rio Ranchu održava se UFC Fight Night 167 priredba koju predvodi borba Jana Blachowicza i Coreya Andersona.

Zapravo, u pitanju je revanš njihove borbe iz rujna 2015. godine, a Anderson je tada slavio sudačkom odlukom. On se trenutno nalazi unutar niza od četiri pobjede i lobirao je za poziciju izazivača koju je UFC ipak dodijelio Reyesu. On će morati potvditi kako je bolji od još jednog borca u sjajnoj seriji. Blachowicz je slavio u šest od posljednjih sedam borbi te također smatra kako ima sve reference potrebne za napad na titulu prvaka.

Ova priredba ima i vrlo zanimljivu sunaslovnu borbu. Michel 'Demolidor' Pereira u prva dva UFC nastupa pokazao je dio svog atraktivnog arsenala, a za ovu priredbu je bivši SBC prvak dobio protivnika kakvog je samo mogao poželjeti. Brazilac će protiv sebe imati legendarnog Diega Sancheza, a njih dvojica su također našli svoje mjesto na posteru koji se nalazi ispod teksta.

Linker
20. travanj 2024 02:30