UFC

BORILAČKI TJEDAN: Johnny Walker na novom UFC ispitu, ‘Otok‘ gori od zanimanja za veliki boksački meč

Johnny Walker vs. Jamahal Hill

 UFC
UFC-ov Fight Night, Bellator 274 i boks ovog će tjedna zadovoljiti apetite borilačkih fanova

Borilačka događanja u veljači prvu su polovicu mjeseca itekako mogla zadovoljiti fanove, ali vjerujemo kako nam i druga polovica neće ostati dužna. Popratite što nas čeka ovog tjedna.

UFC Fight Night 201: Walker vs. Hill

Ovotjedna UFC-ova priredba doživjela je jednu malu promjenu. Naime, u glavnoj borbi trebali smo gledati uzbudljivi dvoboj za "najboljeg Rafaela" u UFC-u, između dva imenjaka, Dos Anjosa i Fizieva. Ipak, on je pomaknut za dva tjedna kasnije pa su mjesto u glavnoj borbi preuzeli poluteškaši. Od Johnnyja Walkera znamo što očekivati, dok je Jamahal Hill svakako jedan od uzbudljivijih nadolazećih boraca.

S ostatka programa svakako vrijedi spomenuti Kylea Daukausa, neuništivog Jima Millera te međusobnu borbu Joaquina Buckleya i Abdula Razaka Alhassana.

Gdje: Las Vegas (Apex)

Kad: Subota 19. veljače na nedjelju 20. veljače.

Uvodni program započinje u subotu, u 22:00h, a glavni dio priredbe u nedjelju, u 1 sat iza ponoći.

Popis borbi

pogledajte OVDJE.

Bellator 274: Gracie vs. Storley

Dva borca iz vrha Bellatorove velter kategorije kroz međusobnu će borbu tražiti priliku za dolazak do pozicije izazivača. Velteraši nastupaju i u sunaslovnoj borbi. Radi se o bivšem dvostrukom prvaku Andreyu Koreshkovu, kojem će se suprotstaviti u UFC-u dokazani Chance Rencountree koji uskače kao zamjena za prvobitno planiran borca.

Gdje: Mohegan Sun Casino, Uncasville

Kad: Subota 19. veljače na nedjelju 20. veljače.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Boks: Amir Khan vs. Kel Brook

Dva istaknuta britanska boksača, vršnjaci koji su kroz karijeru držali svjetske titule, već se godinama ne vole i prepucavaju. Dugo se govori o njihovom meču, a on je nažalost dogovoren sad, kad su obojica već gotovo u smiraju karijere i daleko od bilo kakvih napada na elitne titule. No, britanski ljubitelji boksa za ovim su mečem jednostavno poludjeli i Sky Sports je napravio sjajan posao dogovorivši ga. Brook je bez pobjede dvije godine, a Khan bez nastupa dvije i pol, no to nikome ne smeta, ovaj meč je na "Otoku' bio jedan od najvećih koje je moguće ugovoriti, a uzbuđenje je svakim danom sve veće.

Gdje: AO Arena, Manchester, Velika Britanija

Kad: Subota 19. veljače oko 22 sata

Linker
27. travanj 2024 00:35