UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC donosi revanš za titulu u poluteškoj kategoriji, Pereira i Prochazka predvode priredbu!

UFC 303

 Ufc
Ljubitelji boksa će također pronaći ponešto za sebe ovoga vikenda, no, naravno da je UFC 303 u najvećem fokusu borilačke javnosti

Nakon ponešto mirnijeg borilačkog vikenda, ovoga tjedna nas očekuje jedna veća priredba u režiji UFC-a. Originalno smo trebali gledati povratak Conora McGregora, no Irac se zbog ozljede povukao te je UFC bio primoran tražiti zamjenski ‘‘main event‘‘. Što nas to sve očekuje ovoga tjedna u svijetu borilačkog sporta, pročitajte u nastavku.

UFC 303 – Pereira vs. Prochazka

Kao što smo već i naveli, ove subote trebali smo gledati povratak Conora McGregora. Međutim, u glavnoj borbi večeri UFC 303 priredbe gledat ćemo veliki revanš za titulu u poluteškoj kategoriji između prvaka Alexa Pereire i Jirija Prochazke. Pereira je Prochazku pobijedio krajem prošle godine i tako osvojio titulu, a Jiri će ovoga puta tražiti osvetu. Osim njih, pratit ćemo i nove nastupe Briana Ortege protiv Diega Lopesa, Anthonyja Smitha protiv Romana Dolidzea, a borit će se i Ian Machado Garry i Michael ‘‘Venom‘‘ Page. Jedna odlična borilačka noć je pred nama!

GDJE: T-Mobile Arena, Las Vegas

KAD: U noći sa subote (29.6.) na nedjelju (30.6.). Priredba počinje u ponoć, a preliminarni dio je na rasporedu od 2:00. Glavni dio standardno starta u 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

PFL 6: 2024 Regular Season

PFL-ov turnir nastavlja ići dalje, a ovog tjedna slijedi nastavak turnira u perolakoj i velter kategoriji. Priredbu će predvoditi upravo okršaj u perolakoj kategoriji između Brendana Loughanea i Justina Gonzalesa, a gledat ćemo i okršaj Logana Storleyja i Luce Poclita. Magomed Umalatov ići će na Brennana Warda, a Bubba Jenkins borit će se protiv Gabriela Barge. Također, Soldićev protivnik iz ONE-a, Murad Ramazanov, borit će se protiv Shamila Musaeva, kojeg svi pamtimo iz KSW-a i meča protiv Uroša Jurišića.

GDJE: Sanford Pentagon, SAD

KAD: U noći s petka (28.6.) na subotu (29.6.) u ponoć.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Teofimo Lopez vs. Steve Claggett

Ljubitelji boksa također ovoga vikenda mogu pronaći nešto za sebe. Svoj drugi nastup unutar ove kalendarske godine odradit će Teofimo Lopez, a protiv Stevea Claggetta branit će svoj WBO World pojas u super lakoj kategoriji. Lopez je u drugom mjesecu ove godine porazio Jamainea Ortiza odlukom sudaca, a Claggett će pokušati šokirati svijet i pojas oduzeti Lopezu. Zadatak neće biti lagan, no, zasigurno će dati sve od sebe.

GDJE: James L. Knight Center, Florida

KAD: U noći sa subote (29.6.) na nedjelju (30.6.) u 3:00

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
17. rujan 2024 11:34