UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC nudi novi fantastičan event, a Canelo ide po titulu u poluteškoj kategoriji

UFC 274

 Ufc
U novom izdanju ‘BORILAČKOG TJEDNA‘ saznajte kakva nas uzbuđenja čekaju do kraja ovog tjedna

Trebao je ovo biti tjedan u kojem smo osim velikog UFC eventa i nove borbe Canela, trebali gledati i Filipa Hrgovića u najvažnijem meču u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri, ali nažalost, ''El Animal'' je otkazao svoj nastup protiv Zhanga. Unatoč tome, čeka nas jako zanimljiv borilački tjedan, a u nastavku teksta saznajte više detalja.

UFC 274: Oliveira vs. Gaethje

Novi UFC-ov PPV event ponovno donosi spektakl. Charles Oliveira i Justin Gaethje obračunat će se za tron u lakoj kategoriji, a Rose Namajunas branit će pojas u slamka kategoriji, borbom protiv Carle Esparze. Michael Chandler i Tony Ferguson ne bore se za nikakav pojas, ali pokušat će ukrasti show.

Gdje: Phoenix, SAD

Kad: Noć sa subote (07.05.) na nedjelju (08.05.). Rani preliminarni dio započinje u subotu, u 23:30h. ''Prelimsi'' kreću u nedjelju od 02:00h, dok ''main card'' starta u 04:00h.

Popis borbi: Pogledajte OVDJE.

Bellator 280: Bader vs. Kongo 2

Jedna od ponajvećih MMA promocija dolazi u Pariz. Dugo je MMA bio zabranjen u Francuskoj, ali taj zakon je prošlost i čeka nas niz uzbuđenja na Bellatorovom eventu. Ryan Bader pojas u teškoj kategoriji branit će protiv Cheicka Konga, dok će Yoel Romero u sunaslovnoj borbi večeri tražit prvu pobjedu od kraja 2018. godine. Protivnik će mu biti Alex Polizzi.

Gdje: Pariz, Francuska

Kad: Petak, 6. svibnja, 19:00h.

Popis borbi: Pogledajte OVDJE

PFL 3 (2022):

PFL-ov turnir koncipiran je tako da se priredbe održavaju tri tjedna u nizu, a zatim uslijedi pauza. Ovaj tjedan čeka nas posljednji event u prvoj turi održavanja ovosezonskog turnira. Sezona će započeti za borkinje lake kategorije te za velteraše u muškoj konkurenciji. Kayla Harrison i Marina Mokhnatkina predvode event, a ne propustite i nastupe boraca poput Anthonyja Pettisa, Roryja MacDonalda, Rayja Coopera III itd.

Gdje: Arlington, Texas, SAD

Kad: Noć s petka (06.05.) na subotu (07.05.). Priredba započinje u ponoć.

Popis borbi: Pogledajte OVDJE.

Matchroom Boxing: Canelo vs. Bivol

Nećemo ovaj tjedan ostati uskraćeni niti za boksačka uzbuđenja. Canelo Alvarez (57-1-2) i Dmitry Bivol (19-0-0) borit će se za WBA (Super) pojas u poluteškoj kategoriji. Filip Hrgović svoj je nastup u sunaslovnoj borbi večeri otkazao, ali Zhilei Zhang i dalje se nada zamjenskom protivniku.

Gdje: Las Vegas, SAD

Kad: Noć sa subote (07.05.) na nedjelju (08.05.). Canelo i Bivol trebali bi kročiti u ring u nedjelju, oko 06:00h ujutro (ovisno o trajanju uvodnih mečeva).

Popis borbi: Pogledajte OVDJE

Linker
26. travanj 2024 18:44