UFC

Brad Tavares o povratku Chrisa Weidmana u oktogon: ‘Drago mi je da se vraća nakon onakve ozljede, ali us*at ću mu se u život!‘

Brad Tavares

 LOUIS GRASSE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Louis Grasse/zuma Press/profimedia
Kako sam tvrdi, niti jednom svom protivniku ne bi poželio zlo

Brad Tavares razumije zašto je toliko pažnje u njegovoj nadolazećoj borbi usmjereno na njegovog protivnika, Chrisa Weidmana. Bivši prvak u srednjoj kategoriji ostvaruje svoj dugo očekivani povratak nakon užasnog loma noge u svojoj posljednjoj borbi protiv Uriaha Halla u travnju (četvrti mjesec) 2021. godine. Ozljeda je zamalo okončala njegovu karijeru, ali Weidman je bio uporan u namjeri da se vrati te ga je to dovelo do borbe protiv Tavaresa na UFC-u 292 u subotu.

Iako se nikada nije nosio s takvom ozljedom, Tavares je prošao kroz svoje probleme s ozljedama tijekom godina, tako da dio njega definitivno osjeća simpatije prema Weidmanu.

"Bila je to čudna, zastrašujuća ozljeda i definitivno nije nešto što bih mu poželio da se ponovi. Nisam mogao ni gledati kad se dogodilo, samo sam skrenuo pogled. To je bila jako ružna scena, ali drago mi je da se vraća."

S Weidmanom koji se vraća nakon tog loma noge, Tavares cijeni dobru priču koja okružuje ovu borbu, ali mu ona zapravo ništa ne znači. Unatoč tome što Tavares nikada ne bi poželio zlo bilo kojem od svojih protivnika, nije uzeo ovu borbu na UFC-u 292 samo da bi se mogao prevrnuti i glumiti "mrtvog čovjeka" da bi povratak bivšeg prvaka bio još bolji.

“Ja sam dobar momak. Ja sam čovjek pun poštovanja. To je samo ljubav, ali na kraju dana, ovdje sam da mu se us**em u život po njegovom povratku. Ovo sam ja protiv njega, a i moje stvari su na kocki. Želim mu sve najbolje nakon borbe sa mnom, ali sada ga samo želim uništiti", rekao je te nastavio:

Nemam problema s njim, ali pomislim li na trenutak da taj tip želi biti blag prema meni i ne želi me povrijediti ako ima priliku? Ni pod razno. Ovo je borba. On je tamo da me pokuša ubiti, a ja sam tu da učinim isto. Ja sam fin momak, ja sam ratnik pun poštovanja, uvijek sam sebe doživljavao takvim i bio sam takav, ali ovdje sam da mu upropastim povratak", zaključio je.

Linker
25. travanj 2024 17:09