UFC

Bryce Mitchell tvrdi da ga je UFC ucijenio da bolestan prihvati borbu protiv Topurie: ‘Nisam imao novca‘

Bryce Mitchell vs. Ilia Topuria 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Otkrio da su mu rekli da ukoliko ne prihvati, do drugog mjeseca mu neće tražiti borbu dok on za to vrijeme nije imao novca

Bryce Mitchell je na UFC 282 priredbi prošloga mjeseca doživio jako težak poraz, a Ilia Topuriga ga je u potpunosti deklasirao i na kraju pobijedio ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi. Prije toga je Mitchell u stojci također teško izdominiran, a na kraju je rekao kako se borio iako je imao gripu.

No, kako tvrdi Mitchell, financijska situacija ga je natjerala da se bori bolestan. S druge strane je rekao kako ga je UFC na neki način natjerao da prihvati tu borbu jer drugu ne bi dobio do drugog mjeseca ove godine:

‘‘Imao sam nekoliko tisuća dolara na računu, a oni su mu rekli da ukoliko ne prihvatim borbu da mi drugu neće naći do drugog mjeseca. Dakle imao sam izbor živjeti od nekoliko tisuća dolara ili se boriti u 12. mjesecu, a ako ne, mogao sam od**bati do drugog mjeseca. Možda sam mogao odbiti ali tada sam mislio da mogu pobijediti u toj borbi, mislio sam da ću ga prebiti i pod gripom. To nije bio slučaj, te večeri ne bih prebio nikog‘‘, rekao je Mitchell za ESPN.

‘‘Nisam se morao boriti, nisam umirao za novcem. Mogao sam preživjeti. Ne bih umro od gladi i računi bi bili plaćeni, ali sam si razmišljao što ako mi u drugom mjesecu ne nađu borbu. Ja sam si govorio da ću svejedno pobijediti‘‘, dodao je Mitchell.

Inače, Topuria mu je te večeri nanio dosta težak poraz, ali i prvi poraz u profesionalnoj karijeri. Mitchell je izgubio i 2018. u polufinalu ‘‘TUF-a‘‘, no ti mečevi se nisu brojali kao profesionalni.

Linker
14. travanj 2024 18:03