UFC

Burns, Dern, debitant i bivši izazivač nagrađeni bonusima za svoje nastupe

Mackenzie Dern
 Screenshot
Gilbert Burns, Mackenzie Dern, Brandon Royval i Tim Elliott dobitnici su bonusa za svoje nastupe na UFC on ESPN 9 priredbi.

Spomenuta četvorka kući se iz lasvegaškog APEX kompleksa vraća s dodatnih 50 tisuća dolara.

Royval i Elliott svoj su dio kolača zaradili preko bonusa za najbolju borbu večeri u kojoj je debitant Royval sredinom druge runde gušenjem svladao nekadašnjeg izazivača u muha kategoriji. Brandonu je ovo bila treća pobjeda u nizu, ali i sjajno predstavljanje na najvećoj pozornici. S druge strane, Elliotu je ovo treći poraz zaredom i njegova budućnost u najpoznatijoj MMA promociji sada je dosta upitna.

Burns je svojih dodatnih 50 tisuća dolara zaradio tako što je u glavnoj borbi večeri izdominirao bivšeg prvaka Tyrona Woodleyja. Nešto više detalja o tom susretu možete saznati OVDJE.

Do bonusa, ali i povijesnog uspjeha u Las Vegasu je stigla Mackenzie Dern. 27-godišnja Amerikanka upisala je osmu pobjedu u profesionalnoj MMA karijeri, a 'kneebar' kojim je u prvoj rundi zaustavila protivnicu imena Hannah Cifers postao je prvi 'leg-lock' submission u povijesti UFC-ovih ženskih kategorija.

Linker
14. travanj 2024 16:34