UFC

Carlos Condit ponovno u kavezu, čeka ga okršaj s nekadašnjim TUF pobjednikom!

Carlos Condit
 screenshot/Youtube
Bivši UFC-ov privremeni prvak u velter kategoriji ugovorio je novi meč

Novi protivnik Carlosa Condita (30-13) bit će pobjednik 11. sezone The Ultimate Fightera - Court McGee (19-9).

Vijest o dvoboju koji nas čeka 3. listopada potvrdio je sam Condit gostujući na Buck and Dex podcastu, a spomenimo i kako će mu ovo biti prvi ulazak u Octagon od prosinca 2018. kada ga je kimurom svladao Michael Chiesa.

Condit je, podsjetimo, nekoć je bio jedan od najatraktivnijih boraca s UFC-ovog rostera, a vrhunac karijere doživio je tijekom 2012. godine kada je pobjedom nad Nickom Diazom postao privremeni prvak u velter kategoriji i tim putem izborio veliki meč za ujedinjenje titula.

Iste se godine 'The Natural Born Killer' na UFC-u 154 obračunao s Georgesom St-Pierreom no jedan od najboljih boraca u povijesti jednoglasnom je odlukom sudaca uspješno obranio svoj tron.

Od tog nastupa kreću Conditovi, prvo 'šareni', a potom i popuno negativni rezultati koji nam govore da je on danas na pet uzastopnih poraza. Još jedan zanimljiv podatak otkriva nam da je Carlos posljednju pobjedu ostvario prije čak pet godina kada je u kavezu za protivnika imao Thiaga Alvesa.

Tek je nešto malo bolja slika kod McGeeja koji u posljednjih pet nastupa ima samo jednu pobjedu i to onu iz 2018. kada je jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Alexa Garciju.

Čini se kako i jedan i drugi u ovom meču nemaju pravo na kiks...

Linker
01. svibanj 2024 03:33