UFC

Chimaev UFC-ovog 'zubara' poslao - zubaru! 'Nevjerojatno je snažan!'

Khamzat Chimaev
 Instagram
UFC-ov borac Darren Stewart svjedočio je snazi Khamzata Chimaeva

Kvaliteti i snazi Khamzata Chimaeva nisu svjedočili samo oni koji su s njim dijelili borilište. Njegove sve kvalitete imaju priliku upoznati njegovi trening partneri, ali i oni koji dobiju priliku gostovati na sparingu. Takav je UFC-ov borac srednje kategorije, Darren Stewart.

Borac poznat pod nadimkom "Dentist", odnosno zubar, je o svom iskustvom s nadolazećom velikom zvijezdom progovorio u AbzTalks podcastu.

"Znam da ljudi govore kako se on do sada nije borio protiv nikoga relevantnog, no ja vam mogu reći kako je odbio dio mog zuba samim pritiskom na vrat. On je nevjerojatno snažan. Možete reći kako nije sve stvar snage, no dobro. I tehnički je vrlo jak. Odličan je stvarno u svemu. Rasjekao sam uho samo od grapplinga s njim. No, ne kažem da me prebio, itekako dobro sam mu vratio", ispričao je Stewart svoje iskustvo.

Chimaeva 19. siječnja čeka borba na Fight Islandu protiv Leona Edwardsa, britanskog borca u sjajnom nizu te trećeg borca ljestvice izazivača. Tako je upitan Stewart što misli o toj borbi.

"Ne kažem da ga Leon ne može pobijediti jer ipak ga još nismo vidjeli protiv takvih momaka, bit će to dobra borba. Vidio sam što može i on nije tip s kojim se valja igrati. Isto tako znam koliko je Leon opak borac. Veselim se borbi", potvrdio je svoje mišljenje.

Stewart je posljednji put nastupio u rujnu, kad je poražen u borbi protiv Kevina Hollanda. Do sada je kao UFC borac upisao pet pobjeda i šest poraza.

Linker
25. travanj 2024 13:21