UFC

Chris Weidman odgovorio na otvoreni izazov Johnnyja Walkera

Johnny Walker i Chris Weidman
 Instagram
Johnny Walker odlučio se referirati na jednu izjavu Chrisa Weidmana i bivšeg UFC-ovog prvaka prozvati na međusobnu borbu. Brzo je dobio i odgovor.

Walker je pročitao neke Weidmanove izjave s njegovog ovotjednog gostovanja u showu Ariela Helwanija i tamo je pronašao neke zajedničke interese s njim, a koje bi moža mogle dovesti do međusobne borbe. Tu namjeru je obznanio putem objave na svom Twitter profilu. Pozvao se prije svega na okvirni termin koji je Weidman iznio po pitanju svoje iduće borbe.

"Hej Chris Weidman, ovo zvuči zabavno, ja se također želim boriti u veljači ili ožujku, kakva slučajnost. Koji datum preferiraš? Zaplešimo!", napisao je Walker.

Odgovor Brazilac nije morao dugo čekati. Ipak, on nije onakav kakvom se nadao, iako ne možemo reći niti da ga je Weidman odbio.

"Hej, hvala na prozivci. Javit ću ti se nakon što odlučim što želim iduće", odgovorio je bivši prvak srednje kategorije.

Što se tiče spomenute odluke, Weidman je već ranije rekao kako još nije odlučio planira li pokušati još jednom u poluteškoj kategoriji ili će se vratiti u srednju. To mu je savjetovao i Dana White. Predsjednik UFC-a zapravo mu je preporučio umirovljenje, ali je rekao da je druga opcija povratak u srednju kategoriju i da ga kao poluteškaša više ne želi gledati.

Linker
26. travanj 2024 13:49