UFC

Ciryl Gane odgovorio Jonu Jonesu: ‘Ne znam zašto tako govoriš, no razgovarat ćemo u kavezu‘

Ciryl Gane

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Jones je jučer rekao kako je Thiago Santos puno bolji na nogama nego Gane, dok se ovaj na to samo nasmijao

Ciryl Gane će ovog vikenda dobiti novu priliku da postane prvak teške kategorije, a uz to će Jonu Jonesu poželjeti dobrodošlicu u novu kategoriju nakon tri godine pauze. U prvom mjesecu prošle godine Gane je u vrlo tijesnom meču izgubio od Francisa Ngannoua u borbi za pojas, a ovog vikenda je pred njim još jedan izazov.

Proteklih dana Jones je na društvenim mrežama svašta napisao. Jedna stvar koja najviše upada u oči jest svakako izjava kako Gane nije tehnički najbolji kickboksač s kojim se Jones borio, nego je to Thiago Santos. Tom prilikom je rekao kako je Santos imao namjeru nokautirati ga sa svakim udarcem, te da je bio jako brz i eksplozivan. Sve je to jako dobro nasmijalo Ganea te je poručio Jonesu da će razgovarati u kavezu:

‘‘Ne, meni uistinu nije važno što on govori. Čovječe, ja stvarno nisam u ovoj igri (trash talku). Znam da vam neki likovi ponekad jednostavno žele ući u glavu. Ali to meni nije moguće učiniti. Ja ću odraditi svoj nastup, odradit ću svoj posao, radit ću svoj sport – kojeg volim. To je sve što ću učiniti‘‘, rekao je Gane za TMZ Sports.

‘‘Ne znam zašto on želi tako razgovarati. Ali, moj čovječe, učinit ćemo to i gotovo. Ne trebaš pričati prijatelju, to ćemo učiniti u kavezu. Tada će se sve vidjeti‘‘, dodao je na kraju Gane.

Gane je uistinu borac koji svoj posao radi u kavezu te nije poznat po ‘‘trash talku‘‘. Jones neće imati lagan zadatak ukoliko želi uzeti pojas jer je Gane stilski dosta zahtjevan protivnik za njega, a i fizički je dosta snažan tako da će biti zanimljiva noć sa subote na nedjelju.

Linker
25. travanj 2024 11:22