UFC

Colby Covington uskoro u politici? ‘Umro bih boreći se za Donalda Trumpa, želim postati guverner!‘

 Colby Covington 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Izgleda da Colby već ima razrađene planove čime će se baviti nakon borilačke karijere. Pričati definitivno zna, tako da politika i nije neko iznenađenje kada je on u pitanju

Puno je toga Colby Covington izgovorio i najavljivao prije UFC 296 priredbe i meča protiv Leona Edwardsa za titulu u velter kategoriji, no u kavezu je pao bez ispaljenog metka. Niti jednom u meču nije uspio ugroziti prvaka i približiti se pobjedi, a cijeli meč je bio pasivan i puštao Edwardsu da skuplja bodove.

Neki su mu predviđali i mirovinu ukoliko ne iskoristi ovu posljednju priliku za pojas, a još se uvijek ne zna što će biti po tom pitanju. Međutim, Colby je jučer iznio planove nakon borilačke karijere, a sebe vidi u politici:

‘‘Definitivno želim pokušati doći do Kongresa u sljedećih nekoliko godina, mislim da bih bio savršen borac. Neću biti tip koji će se prodati ‘establishmentu‘. Ja sam sam sebe izgradio iz ničega. Dolazim iz radničke obitelji koja nije imala apsolutno ništa, koja je živjela u prikolicama, a ja sam sada multi milijunski sportaš. Cijenim sve što je Donald Trump učinio za mene, on mi je najveći uzor. Umro bih boreći se za tog čovjeka‘‘, rekao je Colby u PBD Podcastu pa nastavio:

‘‘Znam da sam ja više od običnog borca. Ne borim se samo u kavezu. Ja koristim mozak, imam intelekt kojim mogu usmjeriti rijeku da ide kako ja želim. Želim postati guverner Floride, moj ultimativni cilj jest postati guverner ove države. Želim se boriti za ono u što vjerujem.‘‘

Izgleda da Colby već ima razrađene planove čime će se baviti nakon borilačke karijere. Pričati definitivno zna, tako da politika i nije neko iznenađenje kada je on u pitanju. Vrijeme će pokazati hoće li u ovom naumu uspjeti.

Linker
30. travanj 2024 10:35