UFC

Colby istovremeno ponizio dvije NBA ikone: 'Čujem da su njegov leš sastrugali s poda Staples Centra'

LeBron James i Colby Covington
 Stringer / Imaginechina, Jason Silva / AGIF via AFP
Bivši UFC-ov izazivač nije propustio u svom stilu prokomentirati najaktualnija zbivanja

Nakon što je YouTube zvijezda Jake Paul prošlog vikenda sredinom druge runde teško nokautirao nekoć uspješnog NBA igrača Natea Robinsona, neobični borilački 'matchupovi' postali su aktualniji no ikad.

A čini se kako je u borbi koja je prethodila sudaru boksačkih ikona Mikea Tysona i Roya Jonesa Jr. inspiraciju pronašao i kontroverzni Colby Covington.

Jedan od najboljih velteraša svijeta iskoristio je tako aktualnu temu i ponovno javno pozvao najveću košarkašku zvijezdu današnjice - LeBrona Jamesa.

"Čuo sam da su leš Nate Robinsona konačno sastrugali s poda Staples Centra. Ja bih LeBrona Jamesa natjerao da poljubi pod za upola manje vremena. Svi znaju da su današnji NBA igrači najmekši i najprivilegiraniji sportaši svijeta", zaprijetio je bivši UFC-ov izazivač.

Ovo inače nije prvi put da Colby javno napada jednog od najboljih košarkaša u povijesti. Jedan poznati primjer dogodio se kada je LeBron javno podržao Black Lives Matter pokret, a jednom je i Covington sugerirao da NBA zvijezda s njim u borbi ne bi izdržala ni 10 sekundi.

Linker
20. travanj 2024 22:42