UFC

Conor McGregor o ‘lažnim obećanjima‘ koja je davao u prošlosti: ‘Imam neprijatelje za koje ni ne znam‘

Conor McGregor poses

 NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/pa Images/profimedia
Bivšeg UFC prvaka uskoro ćemo gledati na kino platnima, a tim se povodom prisjetio svojih prijašnjih kontakata s filmskom industrijom

Na putu do svoja dva naslova UFC-ovog prvaka, odnosno do statusa sportske superzvijezde kojeg danas uživa, Conor McGregor nerijetko je bio na meti holivudskih redatelja i producenata. Nerijetko su se, također, pojavljivale informacije o tome da je "Notorious" prihvatio ovaj ili onaj glumački projekt, no sve je to, na koncu, padalo u vodu sve dok nije potpisao ulogu u filmu Road House, čija je premijera najavljena za 21. ožujka.

Osvrnuvši se na prošla vremena, irski borac ustvrdio je kako je vjerojatno uvrijedio određene ljude pokazujući im interes za pojedine projekte, da bi se onda povukao iz priče. Štoviše, Conor smatra da je odbijanjem uloga koje su mu prethodno bile ponuđene - stvorio i neprijatelje.

“Odbio sam nekoliko uloga dok sam bio u usponu. Bilo je redatelja koji su se pojavljivali na borilačkim kampovima, stvarno prekrasnih redatelja koji su radili doista vrhunske filmove. Dolazili bi k meni, iznova i iznova, a ja sam ih na koncu odbijao", ispričao je 35-godišnji Irac za Total film pa dodao: "Ljude sam pomalo ostavljao na suhom. Vjerojatno imam nekoliko neprijatelja za koje ni ne znam jer sam im govorio: ‘Mogao bih to učiniti‘".

Bilo kako bilo, McGregorov glumački debi publika će imati prilike vidjeti po izlasku Road Housea, u kojem bivši UFC-ov prvak glumi lik negativca Knoxa. Podsjetimo, riječ je o "remakeu" istoimenog filma iz 1989. godine, u kojem je glavnu ulogu ponio pokojni Patrick Swayze, dok će sada to učiniti Jake Gyllenhaal.

Gyllenhaal će glumiti Jamesa Daltona, bivšeg borca UFC-ove srednje kategorije koji se zaposlio kao izbacivač u baru na Florida Keysu, te vrlo brzo ustanovio kako u ovom "tropskom raju" mnoge stvari nisu onakve kakvima se čine. Dalton se zaposlio na poziv vlasnika bara kojem je bila potrebna zaštita, a na svom će novom radnom mjestu prikupiti pozamašan broj neprijatelja i biti prisiljen koristiti vještine koje je stekao kao borac, pri čemu će mu jedan od protivnika biti upravo McGregor, odnosno Knox.

Linker
27. travanj 2024 11:57