UFC

Conor McGregor odgovarao na pitanja fanova: Otkrio je tko mu je najteži dosadašnji protivnik

Conor McGregor

 Instagram (conor Mcgregor)
Najpopularniji MMA borac otkrio je i koga favorizira u meču između Oliveire i Makhacheva

Sve smo bliže jednoj od najvećih borbi koje UFC u ovom trenutku može ponuditi. Možda Islam Makhachev i Charles Oliveira ne pripadaju samom vrhu kad je u pitanju popularnost, ali obračun dvojice najboljih boraca lake kategorije jedan je od najiščekivanijih za svakog MMA fana.

22. listopada (10. mjesec) Oliveira i Makhachev predvodit će UFC 280 event, a kroz naredna dva i pol tjedna često ćemo čitati razne prognoze, analize i slične stvari vezane uz taj meč.

Tako se čak i Conor McGregor oglasio po pitanju pobjednika u tom meču. Jedan od Conorovih pratitelja na Twitteru upitao je Irca koga vidi kao pobjednika, a odgovor McGregora zapravo je očekivan.

‘‘Olly (Oliveira) i to lakoćom.‘‘, napisao je ‘‘Notorious‘‘.

McGregor još od svog rivalstva s Khabibom Nurmagomedovom nije u dobrim odnosima s nikim tko ima veze s Khabibom i stoga je jasno da favorizira Charlesa Oliveiru. Brazilac je nerijetko govorio da bi se rado borio s Conorom jer bi mu taj meč donio veliku zaradu, ali nije nikada prozivao Conora ružnim riječima. Čini se kako je to i McGregor opazio i stoga je odlučio stati na njegovu stranu kad je u pitanju favorit u meču za UFC-ovu titulu u lakoj kategoriji.

Na još neka zanimljiva pitanja odgovarao je McGregor, a odgovore možete pogledati na njegovom Twitter profilu. Izdvojit ćemo pitanje u kojem je Conor upitan o najtežem protivniku u dosadašnjoj karijeri.

‘‘Nate‘‘, kratki je Conorov odgovor, a radi se o Nateu Diazu s kojim se dvaput borio, a jednom pobijedio.

Irac je najavio svoj povratak napisavši da će to biti ‘‘najveći povratak u povijesti sporta‘‘, a na pitanje je li Anderson Silva najveći MMA borac u povijesti ili je to Jon Jones, Conor je odgovorio:

‘‘McGregor‘‘

Dobro se ‘‘Notorious‘‘ zabavio odgovarajući na pitanja svojih fanova, a 22. listopada (10. mjesec) saznat ćemo je li bio u pravu kad je predviđao laku pobjedu Charlesa Oliveire.

Linker
15. travanj 2024 20:26