UFC

Conor McGregor otkrio je točan razlog otkazivanja borbe protiv Michaela Chandlera na UFC-u 303

Conor McGregor

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Irski borac obećao je fanovima da će ga sigurno ponovno gledati u kavezu

Conor McGregor objasnio je razlog otkazivanja svog povratka u UFC kavez.

Očekivalo se da će se McGregor vratiti u oktogon protiv Michaela Chandlera na UFC-u 303. No, konferencija za novinare u Dublinu je ubrzo otkazana nakon čega su uslijedile glasine o drugoj ozljedi koja bi mogla okončati McGregorov dugoočekivani povratak. Izvršni direktor UFC-a, Dana White, potvrdio je loše vijesti prošlog tjedna, ali nismo znali točan razlog otkazivanja, sve do sad.

Irska MMA zvijezda je na društvenim mrežama podijelila što ga je točno spriječilo da uđe u kavez s Chandlerom 29. lipnja.

"Čovječe, bili smo tako super spremni za ovu borbu, apsolutno je bolno odustati", napisao je McGregor na Instagramu. "Želim taj novi Bugatti, kako da sebi opravdam kupnju bez da zaradim od borbe. Imali smo trenutak nepažnje i ušli u trening bez pune zaštitne opreme, udario sam nožni prst o lakat i slomio ga. Treba mu nekoliko tjedana, to je sve. Nisam mogao opravdati svom timu ili fanovima da ponovno uđem u borbu ozlijeđen. To smo već vidjeli."

U njegovoj odsutnosti, promocija je zatražila od trenutnog UFC prvaka poluteške kategorije, Alexa Pereire, da brani svoj naslov u kategoriji do 93kg u revanšu od pet rundi protiv bivšeg prvaka divizije, Jirija Prochazke.

"Ovaj sljedeći ulazak mora biti, i bit će, 100% Conor McGregor", nastavio je Irac. "Obožavatelji to zaslužuju i blizu smo. Trenutak nepažnje i dosadna ozljeda se dogodila. To je to. Uzmite pouku i idemo dalje. Vratit ću se. Moram. Imam još dvije borbe na ugovoru. Razmišljam o Bugattijima i još jahti. Dolazim blistati. Samo moram uzeti malo vremena. Jer još uvijek imam jahte i Bentleyje i vile i sve ostalo. Znate i sami. Ali kužite me, vratit ću se. Vidimo se uskoro. Vidimo se na vrhu. Chandler ili ne."

38-godišnji Chandler nije se borio gotovo dvije godine polažući nade u spektakularni okršaj protiv McGregora.

Linker
23. lipanj 2024 20:21