UFC

Conor McGregor: ‘Poirier će nokautirati Islama, u ovome Makhachev nije toliko dobar. Dustin će to iskoristiti‘

Dustin Poirier i Conor McGregor

 Screenshot (youtube, Mma Fighting)
Makhachev će u ovom meču sigurno biti favorit, iako će se nešto pitati i Poiriera

Osim meča između Hrgovića i Duboisa, idućega tjedna nam je na rasporedu UFC 302 kojeg predvode Islam Makhachev i Dustin Poirier u borbi za titulu u lakoj kategoriji. Dustinu je ovo posljednja prilika da postane UFC-ovim prvakom, no stilski nezgodan Makhachev stajat će mu na putu do tog cilja.

Poirier je već puno puta pokazao kako njega nije pametno unaprijed otpisati i kako protiv svakoga ima šanse, a u to vjeruje i njegov nekadašnji rival, Conor McGregor. McGregor je jučer hrabro predvidio da će Poirier nokautirati Makhacheva i tako mu uzeti pojas:

‘‘Mislim da će Dustin to učiniti, nokautirat će Makhacheva. Mislim da postoje stvari u kojima Makhachev nije toliko dobar, koje radi krivo, primjerice naginje glavu preko stopala i tako se otvara za udarce. Prije UFC-a je već bio nokautiran iz kontre krošeom, a upravo je to jedan od Dustinovih najboljih udaraca. Ako će Dustin ikada to učiniti, to je upravo sad‘‘, rekao je McGregor na X-u tijekom prijenosa uživo.

‘‘Očito, Dustin isto radi neke loše stvari koje mogu ohrabriti Islamove najveće snage. Bit će to dobra borba i bit će zanimljivo vidjeti koji će se pojaviti. Nema tu čistog favorita. Pogledajte Dustinovu posljednju borbu. Saint-Denis mu je radio što je htio, a onda se ovaj ustao i pogodio taj udarac‘‘, dodao je.

Makhachev će u ovom meču sigurno biti favorit, iako će se nešto pitati i Poiriera. S obzirom da mu je ovo posljednja prilika, možda od prve sekunde krene na sve ili ništa, ali pričekajmo ipak sljedeći vikend i UFC 302 priredbu.

Linker
13. lipanj 2024 21:19