UFC

Conor McGregor se oglasio o borbi s Michaelom Chandlerom: ‘Objava ide uskoro, bit će borbe!‘

Conor McGregor

 ROGER/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA Roger/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Čini se da je McGregor motiviran da nastavi svoju borilačku karijeru unatoč lomu noge

Jedna borba koju MMA fanovi željno iščekuju jest ona u kojoj očekuju povratak Conora McGregora, koji bi se trebao boriti protiv Michaela Chandlera nakon emitiranja "The Ultimate Fightera". Očekuje se da će se McGregor (22-6, 10-4 UFC) ove godine vratiti nakon ozljede protiv Chandlera, ali s obzirom na to da "The Notorious" tek treba ponovno ući u proces USADA-e, mnogi su se pitali hoće li se borba dogoditi.

McGregor mora biti u skupini za testiranje USADA-e šest mjeseci prije nego što se može boriti, osim ako UFC izda izuzeće i napravi iznimku za svoju najveću zvijezdu. On i Chandler (23-8, 2-3 UFC) su treneri u 31. sezoni serije “The Ultimate Fighter,” koja debitira 30. svibnja na ESPN i ESPN+. Epizode će se emitirati utorkom, a finale sezone bit će 15. kolovoza (osmi mjesec).

Chandler je odlučio vjerovati da će se McGregor boriti s njim, tvrdeći da bi nepojavljivanje bila velika mrlja na nasljeđu irske superzvijezde, a u nedavnom intervjuu za TMZ, čini se da je McGregor ušutkao sve skeptike kazavši da najava borbe dolazi uskoro.

"Uskoro, vrlo brzo, uskoro će biti objava, borit ćemo se", rekao je McGregor.

Čini se da je McGregor motiviran da nastavi svoju borilačku karijeru unatoč strašnom lomu noge koji je zahtijevao operaciju u porazu tehničkim nokautom od Dustina Poiriera u srpnju (sedmi mjesec) 2021. godine. McGregora se često viđa kako komentira stvari nakon UFC priredbi, a nedavno je izrazio želju da obori rekord Derricka Lewisa i Matta Browna za najviše pobjeda nokautom u povijesti UFC-a, a Irac ih trenutno na kontu ima osam.

"Još mi ih treba samo pet, blizu sam.. Vidimo se uskoro!", poručio je "The Notorious".

Linker
23. travanj 2024 02:21