UFC

Conorov trener prekinuo nagađanja oko borbe McGregora i Fergusona: 'Nema šanse...'

Conor McGregor i John Kavanagh
 Instagram
Ako su postojale ikakve dvojbe, sada ih više nema. John Kavanagh, glavni trener Conora McGregora, tvrdi da bivši dvostruki prvak neće uskočiti na UFC 249.

Nakon što je Khabib Nurmagomedov javio da ostaje u Rusiji i da UFC već traži novog protivnika za Tonyja Fergusona, kao jedan od opcija pojavio se revanš s Conorom McGregorom.

Da stvar bude zanimljivija, tu priču je zakuhao upravo Kavanagh svojim objavama na Twitteru, ali sada ispada da se tu radilo tek o njegovom poigravanju s medijima i fanovima.

"Nema šanse", jasan je bio trener irske zvijezde po pitanju mogućeg Conorovog nastupa na priredbi koja je u planu za 18. travnja.

"Irska je poprilično zatvorena (zbog koronavirusa, op.a.). Između mene i Conora nema nikakve fizičke interakcije. I dvorane su zatvorene. Pokušati i na brzinu izvesti takvo što, ne bi bilo pametno. On nije u situaciji da je kruha gladan i da se sad mora na silu boriti", objašnjava Kavanagh u intervjuu za ESPN.

Razgovarajući s Arielom Helwanijem, John je savjetovao i Tonyja Fergusona koji se u ovim trenucima možda nalazi pred odlukom da prihvati nekog zamjenskog protivnika. Primjerice, Justina Gaethjea koji se često spominje u tom kontekstu.

"Tu bi veliki utjecaj mogao imati financijski dio priče. Volio bih misliti da Tonyju ne treba borba kako bi imao hranu na stolu tijekom idućih šest mjeseci. No, nisam upoznat s njegovom financijskom situacijom. Ali, da sam njegov prijatelji, rekao bih mu da prihvati nastup ako je u situaciji gdje mu treba novac i ako misli da se neće boriti do kraja godine. Danas neki ljudi rade poslove puno opasnije od boraca. Znači to je tvoj posao i odi ga odraditi. Ali ne znam zašto ne bi uzeli pauzu od tri mjeseca i da 18. travnja postane 18. srpnja...", zaključio je Kavanagh koji očito smatra da je možda vrijeme da UFC stane na loptu i pričeka kraj ove krize.

Linker
22. travanj 2024 23:46