UFC

Corey Anderson spreman ugasiti seriju Johnnyja Walkera

Corey Anderson i Johnny Walker
Nakon što je putem medija dobio obavijest kako njegova iduća borba neće biti protiv Jona Jonesa, Corey Anderson odlučio je pokušati doći do drugog protivnika. Želja mu je nastupiti na UFC 244 priredbi u Madison Square Gardenu, a kao savršenog protivnika vidi Johnnyja Walkera.

Anderson (12-4, 9-4 UFC) je posljednjih dana bio sudionik prepucavanja s Jonom Jonesom, koje se većinom odvijalo preko društvenih mreža. Ipak, za vikend je Anderson upao na Jonesovo potpisivanje autograma, gdje ga je pokušao isprovocirati, ali bez uspjeha. Nedugo nakon toga, Dana White je potvrdio kako Anderson neće biti idući protivnik svjetskog prvaka poluteške kategorije.

Razlog zašto se Anderson neće boriti za titulu je taj što je u posljednje vrijeme odbio neke borbe, prije svega protiv Lukea Rockholda i Dominicka Reyesa. Predsjednik UFC-a to je otvoreno rekao i sad Anderson nema izbora nego tražiti što bolju borbu za sebe. A kao tako nešto prepoznao je priliku prekidanja pobjedničkog niza trenutno vjerojatno najspominjanijeg potencijala kategorije. Odlučio je javno prozvati Johnnyja Walkera.

"Želio sam detronizirati kralja, oni želje da izbacim vlak iz tračnica. Johnny Walker misli kako je spreman za višu ligu pa je vrijeme da mu prostremo crveni tepih. Želiš malo umaka? Nađimo se u zemlji prilika, New York, Madison Square Garden, 2. studenog", napisao je Anderson na Twitteru.

Iako je krenuo trenirati, Walker se trenutno još uvijek oporavlja od ozljede koju je doživio u borbi protiv Mishe Cirkunova, ali i tijekom proslave pobjede nakon nje. Prema izjavama koje je u posljednje vrijeme davao, mogao bi biti spreman već za početak jeseni, no priliku za borbu u Madison Square Gardenu vjerojatno ne bi odbio. On je u sve tri dosadašnje UFC borbe upisao pobjedu prekidom.

Linker
28. travanj 2024 07:42