UFC

Cormier i 'neokrunjeni prvak' poslali poruke nakon Miočićeve objave: 'Gotov si!'

 Screenshot (YouTube)
Najveći rivali oglasili su se nedugo nakon velike najave Stipe Miočića

Stipe Miočić u nedjelju je preko društvenih mreža najavio svoj povratak u Octagon, a ubrzo su se nakon njegove objave oglasili i glavni konkurenti iz teške kategorije.

"Došlo je i to vrijeme. Tko je spreman?!" - napisao je UFC-ov prvak na Facebooku u poruci koja otkriva kako bi uskoro mogli saznati nove detalje oko njegove iduće obrane naslova.

Stipe nije nastupao još od kolovoza prošle godine kada je na UFC 241 priredbi u revanšu zaustavio Daniela Cormiera i tako ponovno zasjeo na tron. A upravo je 'DC' prvi favorit i za idućeg Miočićevog izazivača. Naime, nije nikakva tajna da UFC s prvakom i njegovim potencijalnim suparnikom već neko vrijeme pregovora oko njihovog trećeg susreta, a da su se neke stvari konačno pokrenule nabolje, dalo bi se iščitati i iz ranije spomenute Miočićeve objave.

Vijest je to koja je, naravno, oduševila milijune MMA fanova, ali i Cormiera koji je svom sportskom rivalu ukratko preko Twittera poručio: "Gotov si!"

Uz onu bivšeg dvostrukog prvaka, posebno se istaknula i reakcija Francisa Ngannoua koji se nada da bi s četiri ekspresne pobjede u nizu uskoro i on mogao dobiti novu priliku za napad na pojas.

"Prošla je gotovo pa godina dana. Prestanite se boriti po društvenim mrežama, potpišite ugovor i nastavimo sa svime", poručio je pak 'Predator' koji se u nastavku iste poruke nazvao 'neokrunjenim prvakom'.

Nekakvih konkretnih informacija o datumu i lokaciji koja bi mogla ugostiti treći susret Stipe i Cormiera, u ovom trenutnu nema, ali pretpostavlja se da bi taj meč mogli gledati u kolovozu ili rujnu.

Linker
02. svibanj 2024 08:39