UFC

Cormier upozorava Miočića: Ne žuri u meč s Ngannouom, inače ćeš završiti nokautiran!

Stipe Miočić i Francis Ngannou
 Screenshot (YouTube, UFC)
"Primi li takve udarce sada ili za šest mjeseci, on će zaspati..."

Daniel Cormier ne bi preporučio Stipi Miočiću tako brz povratak u Octagon, pogotovo ako aktualnog prvaka u idućem nastupu čeka revanš s Francisom Ngannouom.

DC smatra da je Stipe primio previše teških udaraca u svojim posljednjim nastupima te da mu je sada pametnije malo 'odmoriti bradu' prije novog susreta s opakim nokauterom poput 'Predatora'.

Podsjetimo, Stipe i Francis prvi su se puta obračunali na UFC-u 220. Mnogi su i tada vjerovali da će izazivač nokautirati prvaka, ali Miočić je imao savršenu taktiku te je u nekoliko navrata pokazao kako može primiti i izdržati udarac od kojeg su mnogi i prije i poslije njega padali.

No isto tako Stipe je otprilike pola godine nakon meča s Francisom doživio težak poraz od Cormiera, a upravo su onda neki govorili kako su na taj ishod utjecale i bombe koje je preživio u meču s kamerunsko-francuskim borcem.

Otprilike u tom istom smjeru sada sa svojim razmišljanjima ide i Cormier.

"Francis bi mogao, on zapravo hoće... Mislim da će ga ovoga puta nokautirati, osim ako Stipe ponovno ne uzme dužu pauzu i 'osvježi' svoju bradu. U našim je borbama pretrpio puno štete. I reći ću, ako se Stipe bori s Francisom toliko rano, u siječnju, on će izgubiti. On je rekao da je dominirao i već svima pokazao kako pobijediti Francisa i to je definitivno istina, ali je i primio puno udaraca da bi to ostvario... Primi li takve udarce sada ili za šest mjeseci, on će zaspati...", rekao je bivši dvostruki prvak u ESPN-ovoj 'DC & Helwani' emisiji.

Slažete li se vi s Cormierom?

screenshot/Youtube
Miočić vs. Ngannou

Linker
20. travanj 2024 02:54