UFC

Cory Sandhagen prepun poštovanja: ‘Nije mi ovo lako, ipak je to Frankie Edgar‘

Cory Sandhagen
 Screenshot
Veliki respekt prema Frankieju Edgaru pokazao je borac koji mu je nanio najružniji poraz u karijeri

Drugu impresivnu pobjedu u nizu ostvario je Cory Sandhagen, ujedno drugu pobjedu nakon što je u borbi za prvog izazivača poražen od Aljamaina Sterlinga. Veliki je napredak viđen kod jednog od najviših boraca bantam kategorije, uz dodatnu ubojitost koja je jako dobro viđena nakon što mu je samo 28 sekundi trebalo da nokautom savlada Frankieja Edgara. "Skalp" jedne takve legende puno znači, posebno na taj način. "Sandman" je naravno zadovoljan svojom izvedbom i ishodom borbe.

"Bio sam uzbuđen oko toga da pokažem svoj hrvački napredak, jer svi znaju da sam u tome loš, no što se može, prihvaćam ovakav ishod", rekao je Cory u intervjuu nakon borbe, da bi mu potom Daniel Cormier rekao da pogleda snimku završetka borbe, na što je promijenio ton:

"Osjećam se dobro, ali ovo je Frankie Edgar. Ne želim gledati to što mu se dogodilo. No, bolje on nego ja. Takvu igru igramo."

Sandhagen je pobjedu žustro proslavio, no brzo nakon toga se uozbiljio i nije mu bilo lako gledati Edgara bez svijesti. Frankie je na kraju došao na proglašenje, gdje je Cory još jednom pokazao veliko poštovanje.

Toliko veliko poštovanje ipak nije pokazao prema samom vrhu, odnosno borcima koji mu stoje na putu prema tituli.

"Ja sam sad drugačija zvijer nego prije borbe protiv Sterlinga, puno sam radio na hrvanju od tada. Znam da Yan govori kako se nakon Sterlinga želi boriti protiv Dillashawa, no on prvo mora dobiti i tu borbu. Ako Dillashaw dobije napad na titulu, to je smeće. Neka se bori protiv mene, ja sam najopasniji borac nakon Aljamaina. Tko god pobijedi u toj borbi treba se u srpnju boriti protiv mene, a ja ću ga nokautirati", još je najavio ovaj 28-godišnjak, koji je u dosadašnjoj karijeri upisao 14 pobjeda i dva poraza.

Linker
19. travanj 2024 05:13