UFC

Covington dao savjet UFC-ovom prvaku: ‘Trebao bi se brinuti o tome kako izgleda njegov bankovni račun‘

Colby Covington

 LOUIS GRASSE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
‘Chaos" je bio blagonaklon prema Sterlingu, dok za Cejuda nije imao lijepih riječi

Početkom svibnja, u glavnoj borbi večeri UFC 288 priredbe, Aljamain Sterling podijeljenom je sudačkom odlukom pobijedio povratnika Henryja Cejuda i tako zadržao pojas prvaka u svom vlasništvu. Iako je "Funkmaster" trenutni rekorder po broju uzastopnih obrana naslova (3) u bantam kategoriji, vlasnik najdužeg pobjedničkog niza (9) u povijesti divizije i rekorder po broju ukupnih pobjeda (15), u dijelu borilačke javnosti još uvijek nema reputaciju kakvu bi borac s njegovim rezimeom mogao ili trebao imati, a na tu situaciju sada se osvrnuo i Colby Covington.

"Rekao bih mu da samo nastavi biti takav kakav jest. U dogledno vrijeme ljudi neće imati drugog izbora nego poštovati ga kad im stalno dokazuje da su u krivu i ušutkava ih. Uspjeh je najbolja osveta. Samo mora nastaviti raditi svoje. Čini velike stvari u poslu i tvrtki, stvara povijest u bantam kategoriji. Mislim da mu je sasvim dobro i ne bi trebao biti previše zabrinut zbog ‘hejtera‘ trenutno, trebao bi se brinuti kako izgleda njegov bankovni račun", rekao je drugoplasirani izazivač velter divizije u razgovoru za MMA Fighting.

Osvrnuo se "Chaos" i na Sterlingovog posljednjeg protivnika, Cejuda, te pritom otkrio bi li i njemu dao pokoji savjet, ako bi ga ovaj kontaktirao.

"Ne bih odgovorio na poziv, čovječe. Ne bih mu davao savjete je me već toliko puta pokušao kopirati i oponašati, pazi na svaki moj pokret. Ako ja napravim sendvič na određeni način, on će pokušati napraviti sendvič na isti taj način. Iimitacija je najiskreniji oblik laskanja", zaključio je 35-godišnji američki borac.

Linker
19. travanj 2024 23:02