UFC

Covington nastavlja s neukusnim izjavama: 'Usman je kriv za smrt svog menadžera!'

Glenn Robinson i Kamaru Usman
 Instagram
Pobjeda na UFC on ESPN 5 priredbi nad Robbiejem Lawlerom osigurala je Colbyju Covingtonu dodatni medijski prostor, a automatski time priliku za novi broj neukusnih izjava kakvima se već ranije iskazao. Unatoč kritikama, čime se da s time ne namjerava stati, što najbolje dokazuje nova izjava upućena prema Kamaru Usmanu.

Colby Covington je sad dobio priliku gostovati na Submission Radio podcastu, gdje je zatražen da kaže nešto o UFC prvaku velter kategorije, ujedno svom budućem protivniku. On je došao s pripremljenim materijalom.

"Taj tip zapravo je hrpa govana. Od toliko puno ljudi sam čuo kako je lažnjak i kako se ponaša kao superzvijezda te se smatra vrijednijim od drugih ljudi. On zapravo nema ništa osobnosti. Tyron Woodley je karizmatičniji tip od njega. A Woodley vam ima točno nula karizme. Onda znate kako je Marty, to govno, zapravo po tom kriteriju u minusu", rekao je Colby, no ono najgore je zapravo tek uslijedilo.

"Znate što. On me je toliko dugo izbjegavao da je Glenn Robinson, koji je bio njegov menadžer, umro zbog toga. Umro je jer me ovaj toliko dugo izbjegavao i nije se htio boriti protiv mene", rekao je Colby.

Glenn Robinson bio je vlasnik i osnivač Blackzillians tima, u kojem je Usman započeo svoju karijeru i kao čiji predstavnik je postao pobjednik 21. sezone Ultimate Fightera. Robinson je u rujnu prošle godine preminuo nakon srčanog udara, s tim da se zbog problema sa srcem već ranije povukao iz većine svojim poslova oko MMA. Zadržao se u karijerama tek nekoliko sebi najlojalnijih boraca, među kojima je Usman, za čiju se karijeru brinuo zajedno s Alijem Abdelazizom.

Usman danas trenira u timu Henryja Hoofta, koji je bio jedan od glavnih trenera u Blackzilliansima, a tamo je za njim otišao još jedan veći broj boraca koje je trenirao u Blackzilliansima.

Linker
17. travanj 2024 17:45