UFC

Covington ne vjeruje da će Islam ikada doći u velter: ‘Samo pričaju i dižu ‘hype‘, to je radio i Khabib. Njihov sambo ne radi‘

 Colby Covington

 Jason Silva/Zuma Press/Profimedia
Kao što smo već i ranije danas napisali, da bi se uopće moglo o ovome razmišljati, obojica moraju ovu godinu završiti kao prvaci. Islama čeka obrana titule, a Colbyja napad

U proteklih nekoliko dana konstantno traju prepirke na relaciji Makhachev – Covington, a danas je Islam izjavio kako će navijati upravo za Colbyja u meču protiv Leona Edwardsa na UFC 296 priredbi. Razlog je, naravno, što bi se u tom slučaju onda on mogao dići u kategoriju iznad i pokušati napasti drugi pojas.

Međutim, Covington ne mislim da je Makhachev ozbiljan oko cijele priče o borbi s njim. Jedini razlog zbog kojeg Islam njega spominje je, prema njemu, taj što tako dobiva medijsku pažnju i promovira se.

‘‘Znate, on sve ovo govori samo sa dobije naslove. On nema namjeru stvarno doći u velter kategoriju i boriti se protiv mene. Također, on je jedan od tipova koji će samo pričati i podizati ‘hype‘ oko borbe, a nema ni namjeru doći i boriti se. Khabib je radio istu stvar. Znaju da je američko hrvanje najbolje, njihova Sambo sranja ne funkcioniraju. Uništili bi ih u Americi‘‘, rekao je Colby za Submission Radio.

‘‘Te stvari ne funkcioniraju. Da, radilo je protiv ovih u lakoj kategoriji jer su ih mogli nadjačati mišićima. To su dječaci. Osim toga, nitko tamo ne zna hrvati. Sada imaš pravog je**nog američkog hrvača, sirovo američko željezo. On jako dobro zna što bi mu se ovdje dogodilo‘‘, dodao je.

Što bi se dogodilo vjerojatno nitko ne može sa sigurnošću reći dok ne vidi meč. Kao što smo već i ranije danas napisali, da bi se uopće moglo o ovome razmišljati, obojica moraju ovu godinu završiti kao prvaci. Islama čeka obrana titule, a Colbyja napad.

Linker
20. svibanj 2024 23:49