UFC

Covington o uhićenju Jona Jonesa: 'Vidite, svijet je još uvijek savršeno normalan'

Colby Covington
 Instagram
UFC-ov prvak poluteške kategorije Jon Jones ponovno je uhićen nakon što je u alkoholiziranom stanju uhvaćen za volanom automobila.

Usred krize koja traje zbog širenja koronavirusa i samo mjesec dana nakon što je obranio pojas protiv Dominicka Reyesa, Jones je upao u nove probleme sa zakonom. Kako javlja MMA Fighting, Jonesa je policija privela zbog vožnje u alkoholoziranom stanju i nemarne upotrebe vatrenog oružja.

Jones je navodno uhićen oko 1 sat ujutro nakon što je lokalna policija dobila prijavu o pucnjevima. Kada su stigli na teren, pronašli su Jonesa u alkoholiziranom stanju kako sjedi za volanom. Tvrdio je da ne zna ništa o pucnjevima, a kako je policija primjetila da izgleda alkoholizirano, odlučili su ga testirati. Test je pokazao kako u krvi ima više od dvostruke dopuštene granice alkohola. Nakon uhićenja, crni revolver je pronađen ispod vozačevog sjedala, dok je na suvozačevom pronađena otvorena boca žestokog pića.

Odmah nakon što je procurila vijest o uhićenju prvaka, reagirao je UFC-ov velteraš Colby Covington, koji se ni ranije suzdržavao od trash-talka s nekadašnjim cimerom.

"Evo, vidite, nema mjesta za paniku. Svijet je još uvijek savršeno normalan", napisao je Covington na Twitteru aludirajući na Jonesove ranije probleme.

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena uhićen je i 2012. zbog vožnje u pijanom stanju, a 2015. morao je u zatvor nakon izazivanja i bijega s mjesta prometne nesreće u kojoj je ozlijeđena trudnica. Osuđen je na 18 mjeseci uvjetnog zatvora.

Linker
15. svibanj 2024 02:57