UFC

Covington priznao da nije glasao za Donalda Trumpa

Colby Covington i Donald Trump
 Instgram
Na posljednji njegov nastup nije došao sam američki predsjednik kojeg je pozvao da bude u publici, ali su impresivnom slavlju protiv Robbieja Lawlera svjedočili članovi obitelji Donalda Trumpa. No, ako ste se pitali je li Colby Covington Trumpov glasač, iznenadit će vas odgovor.

Covington, naime, nikada do sada nije glasao na američkim izborima i to je priznao u jednom od posljednjih intervjua (Whizzered). Unatoč tome što je UFC borac koji najviše koketira s politikom i najglasniji je zagovarač aktualnog predsjednika SAD-a.

"Nikada nisam bio registrirani glasač u čitavom svom životu. Mrzio sam političare i mrzio sam politiku od kada znam za sebe. Uvijek sam smatrao da su političari lažovi i varalice, koji ništa ne nude nego pokušavaju ostvariti svoje interese u ime naroda. Iskreno priznajem da sam se tako osjećao i prije izbora 2016. godine", otkrio je bivši privremeni prvak, koji je pobjedom protiv "Ruthlessa" izborio novu šansu stati na tron velter kategorije.

"I dok sam bio siguran da je Hillary prevarantica, bio sam skeptičan i oko sadašnjeg predsjednika Trumpa i obećanja koja je davao. Kako ne bih bio skeptičan? Posebno nakon što su ga mediji onako loše prikazivali? Svi su bili protiv njega, svi su ga kritizirali, uključujući i mnoge članove njegove strane. Ali taj tip je počeo ispunjavati svoja obećanja", dodao je Covington te je zaključio:

"Učinit će Ameriku velikom još jednom! I zato ću se registrirati kako bih mogao glasati na izborima 2020. godine i kako bih odradio svoji dio posla. Želim da završi ono što je već započeo."

Donald Trump je u svoj ured u Bijeloj kući primio Colbyja Covingtona nakon što je ovaj osvojio privremeni pojas UFC prvaka u velter kategoriji pobijedivši Rafaela Dos Anjosa na UFC-u 225.

Linker
19. travanj 2024 09:50