UFC

Cris Cyborg o strahu od revanša protiv Nunes: 'Iznenadilo bi me da Dana White kaže nešto lijepo o meni'

Cris Cyborg
Cristiane Justino nije htjela previše komentirati izjave Dane Whitea o tome kako ju je strah boriti se protiv Amanda Nunes. Rekla je kako je trenutno fokusirana na subotnju borbu i da će nakon nje odgovoriti na svako pitanje u vezi potencijalnog revanša.

Posljednjih dana je Dana White već par puta prokomentirao situaciju oko potencijalnog revanša Cris Cyborg i Amande Nunes, a posljednjom izjavom iznio je svoje zanimljivo mišljenje. Naime, rekao je kako je Cyborg strah novog poraza i da misli kako Cyborg iz tog razloga trenutno ne prihvaća borbu protiv Nunes koju oni imaju veliku želju organizirati. Sad je Cyborg zatražena za komentare tih izjava od strane novinara TMZ-a.

"Mislite li da me iznenadilo kad je Dana rekao nešto poput toga? Naravno da nije. Bili bih iznenađena da Dana White kaže nešto lijepo o meni. To mi nije ništa novo. Fokusirana sam na izazov koji je ispred mene, otići i odraditi što bolju borbu", rekla je Cyborg, na što je dodala:

"Dana White nikad nije ušao u kavez, nikad ranije nije se borio. On ne zna što je to život borca zato što je on promotor."

Ipak, nije mogla izbjeći pitanje je li je uistinu strah te borbe. No, na neki način je ipak izbjegla pravi odgovor.

"Fokusirana sam na borbu u subotu, a nakon nje ću odgovoriti na svako pitanje koje mediji stave ispred mene. Sad mi je najvažnije ići korak po korak. Fokus je na suboti. Moji fanovi znaju tko sam ja i je li me strah. No, više o tome nakon borbe", najavila je Cyborg medijima.

Ona je u prosincu prošle godine protiv Nunes doživjela prvi poraz nakon 20 uzastopnih pobjeda, nakon čega je ostala bez statusa najopasnije borkinje svijeta. Nakon borbe je izjavila kako je spremna za revanš, no kako je vrijeme prolazilo to više nije ponavljala.

Linker
10. svibanj 2024 02:01