UFC

‘Crna zvijer‘ ostaje u UFC-u! Derrick Lewis potpisao novi ugovor s najjačom svjetskom MMA organizacijom

Derrick Lewis

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Čini se kako si je nekadašnji izazivač za teškaški pojas izvedbom u Salt Lake Cityju produljio boravak u američkoj promociji

Priča Derricka Lewisa u UFC-u se nastavlja. Američki teškaš na UFC 291 priredbi nokautirao je Marcosa Rogérija de Limu nakon samo 33 sekunde borbe i "podebljao" rekord najjače svjetske MMA organizacije s 13 na 14 nokauta. S obzirom da mu je to bila zadnja borba prema ugovoru, a da je uoči iste bio u nizu od tri uzastopna poraza, moglo bi se reći da si je "Crna zvijer" izvedbom u Salt Lake Cityju priskrbio daljnji ostanak u UFC-u.

MMA Junkie je, naime, objavio kako je Lewis potpisao novi ugovor na osam borbi, pozivajući se pritom na dobro upućeni izvor. Informaciju su potvrdili i UFC-ovi čelnici, predsjednik Dana White i izvršni direktor Hunter Campbell, na medijskoj konferenciji održanoj nakon "Power Slap 4" priredbe u Las Vegasu.

"Volim Derricka, osobno i profesionalno, volim tog tipa. Dakle, da", glasio je Whiteov odgovor na pitanje ostaje li nekadašnji izazivač za pojas teške kategorije u UFC-u.

Lewis je u profesionalnoj karijeri odradio ukupno 39 mečeva i pritom upisao 27 pobjeda, 11 poraza i jedan "no contest". Svoj UFC debi imao je još u travnju 2014. godine, nokautiravši Jacka Mayja, a od tada je u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji ostvario omjer 18-9.

Linker
06. svibanj 2024 08:48