UFC

‘Da je on bio u vojsci, Amerika ne bi bila slobodna država. Taktika mu je čisto s**nje, a samo se bahati!‘

Colby Covington

 SEAN M. HAFFEY Getty Images Via Afp
Nije jedini koji je iskritizirao ‘Chaosa‘ nakon nastupa protiv Edwardsa

Michael Chandler nije bio impresioniran izvedbom Colbyja Covingtona na UFC-u 296. Covington (17-4, 12-4 UFC) izgubio je jednoglasnom odlukom sudaca od prvaka velter kategorije Leona Edwardsa (22-3, 14-2 UFC) u glavnoj borbi večeri prošle subote u T-Mobile Areni, gdje je bio neobično oprezan u prvih nekoliko rundi.

Chandler je ismijavao Covingtonovu izvedbu koristeći njegovu referencu o ratu iz 1776. - Deklaraciju o neovisnosti Sjedinjenih Država od Velike Britanije. On misli da je Covington govorio o tome da će se pojaviti bolji nego ikad i pružiti sjajnu izvedbu, ali da to nije potkrijepio.

"Rekao sam nakon tri runde, Colby je dobio 1776 udaraca u lice i nije imao nijedan prema Edwardsu. Da je Colbyjeva taktika točan prikaz američke vojske, nikada ne bismo stekli neovisnost, izgubili Prvi svjetski rat i Drugi svjetski rat. Sto posto je iznevjerio Trumpa. Bilo je gore nego slabo. To je zapravo samo zato što je Colby toliko pričao o tome i napravio da je sve ovo ‘big deal‘, a nije potkrijepio ništa! Samo se bahati", kazao je.

Chandlera, za kojeg se očekuje da će se boriti protiv Conora McGregora u velter kategoriji 2024. godine, upitali su bi li se ikada želio boriti protiv Covingtona.

"Ne sada, ne nakon tog nastupa. Colby bi se trebao boriti na preliminarnom dijelu večeri. Toliko je kritično, možda sam malo i rekao. To je moje mišljenje", kaže Chandler čije mišljenje dijele mnogi jer nije jedini koji je iskritizirao "Chaosa" nakon tog nastupa.

Covington tvrdi je da je pobijedio u trećoj, četvrtoj i petoj rundi, ali su mu sva tri suca dodijelila samo posljednju rundu. Ono u čemu je zasigurno pobijedio jest u izboru najvećeg razočaranja priredbe, kako u, tako izvan kaveza te će morati poraditi na puno stvari da bi opet dobio naklonost borilačkog svijeta.

Linker
03. svibanj 2024 02:22