UFC

Dan Hooker prozvao Tonyja Fergusona: Pogledajte kakav je ‘meme‘ napravio kao prozivku

Hooker i Ferguson

 Screenshot (youtube, Ufc, Mmafightingonsbn)
‘El Cucuy‘ se još nije oglasio

Mogli bi smo reći da je Dan Hooker trenutno na raskrižju svoje karijere. Nakon što je u lakoj kategoriji izgubio od samog vrha divizije, odnosno Poiriera, Makhacheva i Chandlera, spustio se u perolaku kategoriju gdje je izgledao još lošije. Arnold Allen ga je pobijedio tehničkim nokautom u prvoj rundi, nakon čega je ‘Hangman‘ najavio povratak u svoju laku kategoriju.

Iako je od najboljih boraca izgubio, sigurno za Hookera ima još posla u toj kategoriji, pogotovo ako uzmemo u obzir da se ipak radi o rangiranom borcu. Sam Hooker je jučer izrazio želju za još jednim veteranom i miljenikom fanova.

Na svom Twitter profilu je Hooker objavio fotografiju, odnosno ‘meme‘ koji govori o njegovoj borbi protiv Tonyja Fergusona, a još je i napisao kako će mu ‘stući lice‘.

Bila bi to odlična borba za obojicu, pogotovo ako se uzme u obzir da je njihova forma vidjela i bolje dane. Ferguson je posljednji put nastupao na UFC 274 eventu gdje ga je ‘front kickom‘ teško nokautirao odlični Michael Chandler.

Kako god, radi se o dva atraktivna borca čija bi međusobna borba nedvojbeno privukla pažnju brojnih fanova. Otkako je Hooker postavio ‘meme‘ na svoj Twitter profil, Ferguson se nije oglašavao na tu temu.

Nadamo se kako će UFC naći način da nam osigura ovu borbu, a kad se sve uzme u obzir, možda su upravo njih dvojica protivnik po mjeri jedan za drugoga.

Linker
20. travanj 2024 04:03