UFC

Dan Hooker zaliječio je ozljedu ruke, sprema se povratak: ‘Sve je čisto, idemo ‘partijati‘!‘

Dan Hooker

 STEVE MARCUS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Steve Marcus/getty Images/profimedia
Odmah mu se javio potencijalni protivnik

Gotovo 11 tjedana nakon njegove epske borbe večeri s Jalinom Turnerom na UFC-u 290, Dan Hooker spreman se pripremati i veseliti svojoj sljedećoj borbi.

Hooker (23-12, 13-8 UFC) na kraju je imao podignutu ruku nakon što je pobijedio podijeljenom odlukom sudaca protiv Turnera u njihovoj borbi lake kategorije u Las Vegasu, ali to je sve na kraju imalo svoju cijenu jer je "Hangman" u borbi zadobio frakturu orbitalne kosti, kao i slomljenu ruku, a potonja ozljeda zahtijevala je operaciju.

Nakon što je prošao kroz proces oporavka, Hooker je izjavio da je sada dobio odobrenje za nastavak karijere te se može vratiti u oktogon kada dobije adekvatnu ponudu.

"Sve je čisto, kaže doktor, idemo partijati!"

Nakon teškog niza od četiri poraza u pet borbi – doduše isključivo protiv divizijske elite – 33-godišnji Hooker sada je vratio svoju karijeru na pravi put uzastopnim pobjedama u kategoriji do 70 kilograma.

Njegova objava o planovima za povratak naišao je na barem jedan izazov u Renatu Moicanu, koji je objavio:

"Tko želi gledati ovu borbu?" te je označio UFC-ovog "matchmakera" Seana Shelbyja.

Naravno, sve ovo je u ovom trenutku samo u domeni prepiski na društvenim mrežama, a hoće li se ova borba stvarno i ugovoriti, treba vidjeti u naredno vrijeme kada će Shelby razmatrati koga upariti s talentiranim Novozelanđaninom.

Linker
02. svibanj 2024 23:13