UFC

Dana reagirao na Conorov nokaut nad maskotom: ‘Maskote same traže da ih borci udaraju u glavu‘

Dana White reakcija

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn, Twitter, Clutchpoints)
Pitao se što maskote očekuju kada traže od profesionalnih boraca da ih udaraju u glavu

Protekle subote je viralan postao video u kojemu je UFC-ova zvijezda Conor McGregor nokautirao maskotu Miami Heata. Iako se nekima činilo da se radilo o glumi i o lažnom nokautu, to nije bio slučaj. Čovjek koji se nalazio ispod maske je stvarno bio nokautiran te je nakon svega prevezen u bolnicu.

Priliku da to prokomentira nije propustio ni UFC-ov predsjednik Dana White. Nakon UFC 289 priredbe se ovog vikenda održala press konferencija na kojoj su ga pitali za mišljenje o ovom događaju, na što je Dana rekao kako su maskote općenito krive za takve događaje:

‘‘Vidio sam da je i Deontay Wilder jednom to napravio. Ne razumijem što je tim maskotama kada traže da ih profesionalni borci udaraju u lice?‘‘, započeo je Dana.

‘‘A što ste očekivali? Mislim, od čega su uopće ti kostimi za maskote napravljeni? Osim ako niste maskota Golden Knightsa – ne znam ni od čega su njihovi napravljeni, mislim da imaju metalne kacige. Ja da sam maskota, nikada ne bih tražio da me profesionalni borci udaraju u glavu. To mi se ne čini kao najpametnija stvar na svijetu‘‘, dodao je UFC-ov šef.

Conor se proteklog vikenda pojavio na finalu NBA-a kako bi reklamirao svoj sprej za krioterapiju. Tom prilikom je ispred njega došao ‘‘Burnie‘‘, maskota Miami Heata s boksačkim rukavicama. To je Conor protumačio kao izazov te je maskotu svom snagom pogodio ljevicom i automatski ju bacio na pod. Čovjek koji se nalazio ispod je hospitaliziran, a vjerojatno ni sam nije očekivao da će ga McGregor za ozbiljno nokautirati.

Linker
15. svibanj 2024 13:15