UFC

Dana White i obitelj oboljeli od COVID-a: ‘Poslušao sam Joea Rogana, on pozna jako pametne ljude‘

Dana White

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Obiteljski ručak Dane Whitea za ‘Dan zahvalnosti‘ rezultirao je masovnom COVID-19 infekcijom

Predsjednik UFC-a doživio je ono što već mjesecima najavljuje da će se dogoditi vjerojatno svima. Obolio je od COVID-a 19, zajedno sa cijelom svojom širom obitelji. Gostujući u podcastu Jima Romea otkrio je kako je netko na obiteljski ručak za Dan zahvalnosti došao zarađen te da su svi koji su bili tamo inficirani.

Inače, White je tijekom ove godine cijepljen s dvije doze COVID-19 cjepiva.

On je otkrio da nešto nije u redu nakon što nije osjetio miris eukaliptusa, nakon čega se idućeg jutra testirao zajedno s obitelji i svi su bili pozitivni. Za savjet se odlučio obratiti Joeu Roganu, koji mu je objasnio cijelu terapiju kakvoj se i sam pri oboljenju podvrgnuo, a sastoji se o Ivermectina, NAD infuzije i vitamina, no u početku je glavno bilo doći do monoklonalnih antitijela, što je uspio.

"Testirao sam se u ponedjeljak, u 9 ujutro. Joe mi je rekao da uzmem monoklonalna antitijela što prije mogu. Do podneva sam ih imao u sebi, nakon čega sam uzeo i NAD infuziju. U nedjelju u 8 sati navečer nisam imao mirisa niti okusa, a u utorak sam pri jutarnjem brijanju osjetio alkohol. Okus i miris su mi se u potpunosti vratili do 11 sati idućeg dana. Onda sam uzeo dozu Ivermectina i na kraju vitamine te još jednu dozu NAD infuzije", ispričao je White, otkrivši kako se nada skorašnjem povratku na posao:

"Pratim propisani protokol. Potrebno je ostati kući i izbjegavati druge ljude deset dana. To je ono što radim. No, napao sam ovu stvar s metodama koje je Joe Rogan naučio od nekih jako pametnih ljudi. Testirat ću se svaka dva dana dok ne bude negativan, a onda se odmah vratiti na posao. Nadam se da mogu na iduću UFC priredbu. Ako budem negativan svakako ću biti tamo."

Gledajući na dane koje je spominjao, možda White ipak nije mislio na priredbu koja se održava ovog vikenda te koju predvode Jose Aldo i Rob Font. Njemu je svakako puno važnije biti prisutan na UFC 269 priredbi, koja se održava u noći sa subote 11. prosinca na nedjelju 12. prosinca. Ovaj vikend će se bez problema odraditi i bez njegovog prisustva, UFC je jednostavno predobro uhodana mašinerija.

Linker
26. travanj 2024 19:00