UFC

Dana White: ‘Kad mi je Shelby rekao da želi upariti Yana i O‘Malleyja, pitao sam ga je li skrenuo s pameti‘

Dana, O‘Malley i Yan

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Dana je smatrao da je to prerano za O‘Malleyja

Jednu pomalo smiješnu priču ispričao je UFC-ov predsjednik Dana White. Iako, njegova inicijalna reakcija na dogovor meča između Petra Yana i Seana O‘Malleyja je bila ista kao i kod vjerojatno većine fanova.

‘‘Radili smo matchmaking i Sean Shelby je došao na ideju za ovu borbu. On ju je želio, a ja sam mu rekao ‘jesi li skrenuo s pameti‘? Tu borbu ne možemo organizirati sad, ovo ono. Onda mi je rekao da on to želi i da je O‘Malley spreman. Znate, O‘Malley će tad napuniti 28 godina, u svom je primeu, udara kao kamion‘‘, rekao je Dana sinoć nakon DWCS-a.

‘‘Uspio mi je to prodati. Ali ono što je još važnije, oba tipa su to željela. Ali ono što je još najvažnije, kad smo borbu najavili, svi su poludjeli i rekli da to žele. To bi trebala biti j**eno dobra borba.‘‘

Najava ove borbe s razlogom je izazvala veliko iznenađenje među fanovima. Kao prvo, Yan je u posljednjem meču napadao titulu koju drži Aljamain Sterling te ga se smatra jednim od najboljih boraca u kategoriji. S druge strane O‘Malley realno još uvijek nije dovoljno testiran protiv top 10 boraca. Svi znaju kako je meč protiv Munhoza završio, no mnogi smatraju da je upravo Munhoz bio bolji do tog nesretnog uboda u oko. Također je izgubio protiv ‘Chita‘ Vere tako da je skok na Yana vjerojatno velik zalogaj za O‘Malleyja.

Borba će sigurno biti uzbudljiva, a gledat ćemo ju na odličnoj UFC 280 priredbi u Abu Dhabiju kasnije ove godine.

Linker
16. travanj 2024 04:00