UFC

Dana White komentirao snimku incidenta u striptiz klubu: Stvari izgledaju dobro za Jona Jonesa!

Jon Jones
Dana White ima novosti vezane uz posljednji incident UFC prvaka poluteške kategorije Jona Jonesa koji je optužen na napastovanje konobarice u striptiz baru. Predsjednik UFC-a pogledao je snimku navodnog incidenta i vjeruje kako Jones nije u problemima.

U ponedjeljak se pojavila vijest kako je konobarica iz jednog striptiz kluba u Albuquerqueu podnijela tužbu protiv Jonesa (32) zbog seksualnog napastovanja koje datira još iz travnja. Prema njenom svjedočenju, Jones ju je je navodno bez pristanka pljusnuo po stražnjici, silom stavio u krilo i počeo ljubiti u vrat. Također ju je i stisnuo oko vrata što je protumačila kao gušenje.

Jones je optužbe odbacio i svoju će nevinost morati dokazati na sudu. A ako je za povjerovati Dani Whiteu, Jones bi se iz ove situacije trebao izvući bez problema. U razgovoru s novinarom Aaronom Bronsteterom šef UFC-a je otkrio kako za često problematičnog borca stvari ovaj put zapravo izgledaju poprilično dobro.

"Pojavile su se snimke. Vidio sam neke snimke. Slušajte, ne želim pričati o tome kako ne bih naštetio Jonesovom slučaju. Ali kada ste slavni, takve stvari se nažalost događaju. Po onome što sam ja vidio, kada sve ispliva i dođe na vidjelo.. kako da se izrazim- stvari izgledaju dobro za Jonesa. Izgledaju jako, jako dobro za Jona Jonesa. To je jako tužno zapravo", zaključio je White.

Čim su se optužbe pojavile Jonesov pravni tim je negirao čitav slučaj. Javnosti se obratio i sam Jones putem Twittera gdje je poručio kako je nevin.

"Ja definitivno nisam u nikakvim problemima. Nemojte tako brzopleto vjerovati svemu što pročitate na internetu", poručio je prvak.

Jones je nakon optužbe platio jamčevinu kako bi izbjegao boravak u pritvoru prije suđenja koje je zakazano za kolovoz.

Početkom mjeseca Jones je obranio svoju poluteškaški naslov porazivši podijeljenom odlukom sudaca Thiaga Santosa na UFC 239 priredbi u Las Vegasu. Prema nedavnim izjavama, novu obranu naslova planira odraditi krajem godine.

Linker
26. travanj 2024 19:22