UFC

Dana White kuje velike planove oko borbe Muska i Zuckerberga: ‘Imam datum u planu, ovo će uprihoditi gomilu novca!‘

SALT LAKE CITY, UT - AUGUST 20: UFC president Dana White speaks to the media following UFC 278 on August 20, 2022, at the Vivint in Salt Lake City, UT.,Image: 715595261, License: Rights-managed, Restrictions: FOR EDITORIAL USE ONLY. Icon Sportswire reserves the right to pursue unauthorized users of this image. If you violate our intellectual property you may be liable for: actual damages, loss of income, and profits you derive from the use of this image, and, where appropriate, the costs of collection and/or statutory damages up to $150,000 (USD)., Model Release: no, Credit line: Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia

 AMY KAPLAN/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia
Potvrdio je da borba neće biti na UFC 300 priredbi

Čini se da je Dana White prilično ozbiljan oko ugovaranja borbe između Elona Muska i Marka Zuckerberga, a čini se da predsjednik UFC-a već ima na umu datum za okršaj milijardera.

Izazov postavljen na društvenim mrežama između Muska, vlasnika Twittera, i izvršnog direktora Mete Zuckerberga, na kraju je eksplodirao u pravi spektakl, pri čemu su titani društvenih medija zainteresirani za borbu.

Zuckerberg je postao brazilski jiu-jitsu entuzijast, trenirao je pod vodstvom Davea Camarilla i sudjelovao u grappling natjecanjima. Musk je, u međuvremenu, nedavno proveo vrijeme vježbajući s UFC legendom Georgesom St-Pierreom, kao i njegovim dugogodišnjim trenerom, Johnom Danaherom.

White je prethodno rekao da je razgovarao s Muskom i Zuckerbergom o ugovaranju borbe, a promocija je išla toliko daleko da su se u UFC trgovini prodavale majice koje su reklamirale meč. Iako još nije bio spreman otkriti datum, White definitivno ima na umu vremenski okvir za okršaj Muska i Zuckerberga.

"100 posto (oni se žele boriti u UFC-u). Imam (datum na umu), objavit ću ga kad budemo spremni, ali potvrđujem da to neće biti UFC 300", rekao je White.

UFC 300, za koji se očekuje da će se održati u Las Vegasu početkom 2024. godine, poslužit će kao jedan od glavnih "cardova" za organizaciju sljedeće godine.

Što se tiče bilo kakvih potencijalnih prepreka koje treba prevladati, uključujući Muskovu značajnu prednost u veličini nad Zuckerbergom, White se ne čini toliko zabrinutim. Unatoč tome što Musk (51) i Zuckerberg (39) nemaju prethodnog iskustva u borilačkim sportovima, White zna da novac ovdje vodi glavnu ulogu– i da bi taj meč uprihodio astronomsku zaradu.

Linker
30. travanj 2024 04:05