UFC

Dana White: 'Mislim da se jedno duže vrijeme neće održavati priredbe pred publikom'

Dana White
 Screenshot/Youtube
UFC-ov predsjednik Dana White na 'Fight Island' gleda kao na dugoročan projekt. Naime, on ne vjeruje da će se priredbe pred publikom još jedno dulje vrijeme moći održavati.

U svom posljednjem razgovoru koji je odradio s novinarom Yahoo Sportsa, Dana White prihvatio se teme priredbi u bližoj i daljoj budućnosti. Naravno, nije izbjegao i to što mnogi kritiziraju njegovu namjeru da UFC bude prvi koji će se ponovno aktivirati, što će se vjerojatno dogoditi. No, on to sve radi strateški te je spreman zbog svega puno i uložiti.

"U jednom trenutku morat ćemo krenuti razmišljati o tome kako stvari vratiti u normalu, ali to moramo odraditi na siguran način. Ali, jedini način za vidjeti kako će nešto ići je da se to zapravo krene raditi. Mi smo spremni potrošiti puno novca, znamo da naš projekt nije jeftin. Sigurni uvjeti koje namjeravamo imati koštaju, ali na to smo spremni. Teško je krenuti u to, ali netko mora biti prvi", rekao je White.

Upravo zbog toga je ušao u projekt najma privatnog otoka na kojem se trenutno gradi sva potrebne infrastruktura. I on misli kako će to biti rješenje za održavanje priredbi kroz jedno duže vrijeme. Naime, kao niti Scott Coker iz Bellatora, ne vjeruje da će tako skoro biti moguće pustiti publiku u dvorane.

"Podrazumijeva se tako će svijet postati jedno drugačije mjesto, no ja razmišljam i o tome. Mislim da će proći jako puno vremena dok budemo ponovno mogli imati publiku. Tu opcija sam već odbacio i niti ne pomišljam da će uskoro biti moguća. Ljudi misle da ovo ne shvaćam ozbiljno jer se želim tako brzo vratiti. Zapravo je potpuno suprotno, itekako sam svjestan svega i nemam nikakvu namjeru niti razmišljati o priredbama s publikom. Razmišljam unaprijed, ali glavna mi je briga da svi na našim priredbama budu sigurni. Trenutno je situacija takva da nam publika niti ne treba", objasnio je.

Četiri UFC priredbe u svibnju trebale bi se održati u Jacksonvilleu, gradu na sjeveru Floride, nakon čega bi sve trebalo preseliti na otok čija se lokacija još ne zna. Prva priredba koja bi se tamo trebala održati na rasporedu je 6. lipnja.

Linker
19. svibanj 2024 02:23