UFC

Dana White o mladoj senzaciji UFC-a: ‘Čovjek je uništio sve po brojkama, fanovi ga obožavaju!‘

Raul Rosas Jr.

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Priložio je podatke koji idu tomu u prilog

Ako su brojke ikakav pokazatelj, "hype" Raula Rosasa Jr. još uvijek je živ i zdrav. Rosas (8-1 MMA, 2-1 UFC) vratio se od svog prvog poraza u karijeri od Christiana Rodrigueza na UFC-u 287 u travnju munjevitim tehničkim nokautom protiv Terrencea Mitchella prošle subote na Noche UFC-u.

Rosasa su mnogi nazivali pretjerano razvikanim nakon njegovog dominantnog poraza od Rodrigueza, ali prema UFC-ovom izvršnom direktoru Dana Whiteu, interes je još uvijek bio prisutan da se gleda njegova borba – a brojke to dokazuju.

“Bilo je nevjerojatno, izašao je i apsolutno dominirao pravim tipom, čvrstim momkom, i izgledao je dobro radeći to. Ne znam kako je vama bilo, ali na mojim društvenim mrežama – dat ću vam primjer: obračun između Shevchenko i Grasso imao je 1,5 milijuna pregleda u manje od 24 sata. Imao je 3 milijuna pregleda u manje od 24 sata. Udvostručio je one brojke koje je polučila glavna borba večeri i uništio ostatak "carda" što se tiče pregleda. Vole to dijete.”

White ne misli da je 18-godišnji Rosas još spreman predvoditi događaj, ali planira ga staviti na sljedeću kartu UFC-a za Meksiko nakon što vidi uspjeh Noche UFC-a.

"Nakon onoga što se dogodilo u subotu navečer, idemo u Meksiko. Neće biti glavni u Meksiku, ali će biti tamo. Dakle, već radimo na borbi za Meksiko”, zaključio je.

Linker
26. travanj 2024 08:47