UFC

Dana White o optužbama da je McGregor ubacivao svoje borce: ‘Koga briga, Conor može što god želi‘

Dana White

 Screenshot (youtube, Ufc)
Burns je optužio popularnog Irca da je izbacio njegovog timskog kolegu, a Dana je to jučer ‘‘između redaka‘‘ i priznao

U medijima su se nedavno pojavile informacije kako je Conor McGregor iz svog ‘‘TUF‘‘ tima izbacio neke borce kako bi ubacio neke njemu bliske, što je on naravno negirao. Na kraju je ispalo da je izbačen Loik Radzhabov, borac koji je dvaput bio u finalu PFL-a te je ujedno i timski kolega Gilberta Burnsa.

Naravno, na to je odmah reagirao Burns koji je s cijelom pričom i izašao u javnost te optužio McGrgora, no ovaj je samo rekao kako to nije istina. Reporteri su jučer nakon UFC Fight Night 220 priredbe Danu Whitea pitali o cijelom incidentu, a UFC-ov šef je dao zanimljiv odgovor:

‘‘Koga briga?‘‘, kratko je odgovorio.

‘‘Pokušavamo te likove dovesti da budu treneri i da se posvete tom poslu. To je teško pogotovo kad ste u Irskoj, znate. Da, Conor će dobiti ono što želi. Nitko tu nije izgubio priliku. Ako je bilo likova koji su bili bukirani da ovo rade, pronaći ćemo nešto i za njih. Nećemo im samo reći da je to to, nije tako. Pobrinut ćemo se za sve‘‘, rekao je Dana na press konferenciji.

‘‘Za sad je dobro, imali smo prve tri borbe. Mislim da sam u petak bio gore s Chandlerom te mi je rekao koliko mu se sviđa ovaj show i koliko voli pomagati ovim tipovima. Fascinantno je, znate, svake godine kad ovo radimo. Različite stvari se dogode u svakoj sezoni i treneri se uistinu pobrinu oko svojih boraca. Zabavno je, dobro je opet imati to sve‘‘, zaključio je Dana.

S obzirom da je rekao kako će se ‘‘za sve njih pobrinuti‘‘, Dana je vjerojatno priznao da je ono što je Burns iznio vjerojatno i istina. No, i sam je rekao kako Conor može sve što hoće.

Linker
26. travanj 2024 07:59