UFC

Dana White o srazu Miočića i Jonesa: ‘Bio sam na ručku s njim, misli samo na ‘Bonesa‘ i želi taj meč!‘

Stipe Miočić

 JOE SCARNICI/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Joe Scarnici/getty Images/profimedia
Otkrio je i detalje o oporavku Jonesa

Predsjednik UFC-a Dana White zadovoljan je kako je prošla privremena borba za naslov u teškoj kategoriji na UFC-u 295, ali inzistira da se ništa neće promijeniti u meču za naslov Jona Jonesa protiv Stipe Miočića.

Obraćajući se novinarima nakon UFC-a 295, šef UFC-a je bio sretan i rekao je da plan borbe Jonesa i Miočića još uvijek živi i traje. Naime, White je otkrio da je "Bones" uspješno operiran i da se sada već oporavlja.

"Neće biti nikakvih promjena. Njih dvojica zaslužuju tu borbu i oni to žele. Ono što mi se jako sviđa je da je Jon Jones otišao ravno u LA,čim je čuo da je ozlijeđen i znao je koliko je loše, operiran je i već je na rehabilitaciji. Fizikalna terapija, trebao bih reći. Na fizikalnoj je terapiji. Sretni smo zbog toga", oduševljeno će White.

Tom Aspinall osvojio je naslov privremenog prvaka u teškoj kategoriji i zaprepastio svijet svojim nokautom protiv gorostasnog Rusa Sergeju Pavloviču. Neki nagađaju da je to moglo promijeniti teškaški krajolik i da bi UFC mogao biti zainteresiran za borbu Aspinalla i Miočića dok se čeka povratak Jonesa. Međutim, White je rekao da Miočić gleda samo na "Bonesa" i da nije siguran želi li se boriti protiv bilo koga nakon toga.

"Neki dan sam bio na ručku sa Stipom i vrlo je fokusiran. Slušajte, to je jedna od onih borbi, imate najboljeg teškaša svih vremena protiv najvećeg borca svih vremena. To je borba koju oni žele. Borba je ta koja ima smisla, borba je ta koja bi se trebala dogoditi i postavio sam Stipi to pitanje (o mogućem susretu s Aspinallom ili drugim teškašima), on kaže: ‘Ne znam ni sam. Sve do čega mi je trenutno stalo je Jon Jones. To je jedino na što sam fokusiran. Jako jako želim ovu borbu‘. Sve vam je jasno", otkrio je White.

Nakon što smo čuli što White ima za reći o teškoj kategoriji, čini se da će Aspinall prije ujedinjenja čekati borbu Jonesa protiv Miočića. I sam je izjavio da će se kad tad morati boriti s "Bonesom", a pričekat ćemo i vidjeti hoće li organizacija htjeti ići u tom smjeru.

Linker
03. svibanj 2024 00:27