UFC

Dana White ostaje na čelu UFC-a još deset godina!

Dana White
Predsjednik UFC-a, Dana White, potpisao je novi ugovor s tom promocijom, prema kojem će na njenom čelu ostati još deset godina.

Zanimljiv je način na koji je White to zapravo otkrio. Gostovao je u podcastu LVSportsa, kad je kao tema pokrenuta kupnja NFL momčadi od strane braće Fertitta. White je ranije rekao kako bi u tom poslu htio sudjelovati, a sad je to potvrdio.

"Ukoliko Fertitte kupe NFL tim, svakako ću ući u partnerstvo s njima. Gledali smo već nešto slično prije nekoliko godina, ne u NFL-u nego u NBA. Ušli smo u proces kupnje, no nadmašila nas je druga strana. No, svakako bih volio ponovno ući s njima u posao", potvrdio je svoje namjere.

Mnogi su shvatili kako bi to značilo da je spreman napustiti UFC. No, tako nešto mu nije u planu. Barem još deset godina.

"Očito je kako imam itekako puno posla u UFC-u i fokusiran sam na njega. No, financijski bih svakako ušao u taj posao. Nedavno sam potpisao novi ugovor s UFC-om na deset godina tako da sigurno ostajem tu. No, za deset godina mogu na dnevnoj bazi s njima raditi što god želim", objasnio je White.

Dakle, ukoliko smatrate da bi UFC "procvjetao" kada bi ga White napustio, nećete biti sretni. No, ukoliko mislite da je upravo on, unatoč svim svojim nedostacima, osoba koja zapravo MMA drži pod kontrolom, ovo je svakako dobra vijest.

Linker
19. travanj 2024 20:33