UFC

Dana White otkrio: ‘Bodovao sam borbu 2-2 prije zadnje runde, mislio sam da je on pobijedio‘

 VAUGHN RIDLEY Getty Images Via Afp
‘I sami ste vidjeli da je borba bila jako tijesna‘

Glavna borba večeri UFC-a 297 između Dricusa Du Plessisa i Seana Stricklanda izazvala je podosta kontroverzi među fanovima zbog konačnog rezultata. "Stillknocks" je slavio podijeljenom odlukom sudaca i preuzeo tron srednje kategorije, ali mnogi smatraju da je pojas trebao ostati u vlasništvu sada već bivšeg prvaka Stricklanda.

Mnogi su bodovali borbu u korist Amerikanca, a među njima je i Dana White:

"Bodovao sam borbu 2-2 prije zadnje runde i mislio sam da je Strickland pobijedio u zadnjoj rundi. Neki koji su sjedili za istim stolom imali su suprotno mišljenje, a i sami ste vidjeli da je to bila tijesna borba. Mislio sam da je Strickland izgledao sjajno u prve dvije runde, a usporio je u trećoj i četvrtoj. Du Plessis je nastavio ići prema naprijed te sam imao izjednačenu borbu do pete runde, a na kraju je rezultat takav kakav jest. Ja sam jedan od onih koji misli da morate biti puno bolji od prvaka da ga pobijedite".

@jzosportsmma Dana White reacts to Sean Strickland vs Dricus Du Plessis decision #ufc297 #seanstrickland #dricusduplessis #danawhite ♬ original sound - JzoSportsMMA

Linker
06. svibanj 2024 07:47