UFC

Dana White otkrio šokantno saznanje: ‘Ostalo mi je još samo 10 godina života‘

  Dana White  

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Nije olako shvatio ovakvo priopćenje

UFC predsjednik Dana White nedavno je primio saznanje temeljeno na analizi njegove krvi i DNA, a sudeći po tome da se radi o novoj tehnologiji kojoj se podvrgavaju brojne poznate ličnosti, White je tu informaciju uzeo za ozbiljno. Čini se da mu posrijedi kompletno mijenjanje životnih navika, a ponajviše što se prehrane tiče.

Sistemu testiranja 10X Health Systems kojemu se 53-godišnjak podvrgnuo pokazao mu je rezultate od kojih bi se svatko zabrinuo, a više o tome Dana White je progovorio u 200. epizodi The Action Junkeez podcast.

"Taj tip vam izvadi krv i DNA i na temelju toga vam kaže kad ćete umrijeti, nekada pogodi točno u mjesec." - započeo je Dana.

"Povezali su me s tim tipom, oni ti analiziraju krv i zagrebe ti u unutrašnjost obraza da ti uzmu DNA. I uskoro su mi stigli rezultati. Nazvao me i rekao mi je da moram doći osobno da mi priopći vijest."

"Tri i pol sata mi je analizirao rezultate testova, loše mi se piše. Sve što je moglo poći po krivu je pošlo po krivu. Dao mi je 10 i pol godina života. To je bilo prije 16 tjedana, i rekao mi je ukoliko ne promijenim te određene stavke u životu da mi je točno toliko vremena još preostalo. Nisam još niti ženi to rekao."

Sve je ipak završio s pozitivnim komentarom, jer kako kaže slušao je svog doktora za upute te si tako potencijalno produljio životni vijek.

"Rekao mi je da ako učinim sve kako mi kaže u idućih 10 tjedana da će mi se život promijeniti. Poslušao sam ga za sve što je rekao i izgubio oko 15 kilograma. Sve sam sredio u 10 tjedana, dok mi drugi doktori nisu mogli pomoći u 10 godina. Ovaj tip je nevjerojatan i može ti doslovno promijeniti život." - zaključio je Dana.

Linker
10. travanj 2024 18:26