UFC

Dana White reagirao na Jonesovo uhićenje: ‘Uopće nisam iznenađen, njega ne možete dovesti u Vegas‘

Dana White
 Screenshot (youtube, Ufc)
Predsjednik UFC-a najnoviju situaciju oko Jona Jonesa vidi kao nešto sasvim očekivano

Sinoćnja informacija oko uhićenja Jona Jonesa vjerojatno nije iznenadila mnoge. Jedan od najvećih boraca u povijesti MMA-a godinama ima problema sa zakonom. Tako su njegovi najnoviji prekršaji za koje je optužen u originalu navedeni kao "misdemeanor battery domestic violence" i "injuring and tampering with a vehicle". U prijevodu s američkog pravosudnog rječnika, Jones je optužen za nezakonitu upotrebu fizičke sile nad suprugom/zaručnicom/životnim partnerom, a uz to mu je dodana optužba za oštećenje vozila i neovlašteno "petljanje" po istom.

To su trenutno jedini poznati detalji, dakle još uvijek se može samo nagađati što je točno Jones učinio da ga se tereti za ta dva prekršaja. Više informacija nije otkrio (ili ih nema) niti UFC-ov predsjednik Dana White koji je pred medijima djelovao kao da se nešto ovakvo moglo i očekivati kada je Jon Jones u pitanju.

''Vidjet ćemo kako će ovo završiti s pravne strane i gdje će on završiti. Teško je dovesti ovog tipa u Las Vegas neovisno o razlogu. Ovaj grad nije dobar za Jona Jonesa i evo nas opet s potvrdom toga.'', rekao je White okupljenim predstavnicima medija te dodatno pojasnio situaciju oko Jonesa.

''Uopće nisam iznenađen. Svaki puta kada ga dovedemo ovdje, gotovo da je očekivano nešto ovakvo. Ne možete ga dovesti u Las Vegas niti na manje od 12 sati da bi bio uvršten u Kuću slavnih. Ovaj tip ima puno demona u sebi, jako puno. Šokira li nekoga sve ovo? Uistinu ne. Kada se Jones pojavi u Vegasu, svi se zapravo pitamo što će se dogoditi danas. Želite se nadati da se popravio i da to neće biti slučaj ovaj puta, ali on svaki puta u ovom gradu dokaže da se ne može kontrolirati.'', zaključio je Dana.

UFC-ov predsjednik uistinu je u pravu po tom pitanju. Jon Jones jednostavno se vrti u krug. Napravit će nešto protuzakonito, javno će se pokajati te će zatim uvjeravati sve svoje fanove kako se promijenio. Ubrzo nakon toga, uslijedit će novi eksces u kojemu će on biti glavni akter i cjelokupan proces će se ponoviti ispočetka.

Linker
19. travanj 2024 03:08