UFC

Dana White reagirao na noćašnji atentat na Donalda Trumpa: ‘Zlo mi je, nadam se da je kukavica koja je pucala dobila što je zaslužila‘

Donald Trump

 Anna Moneymaker/Getty images/Profimedia
Veliki su prijatelji Dana i Trump, tako da ni ne čudi Whiteova zabrinutost nakon ovog incidenta

Vjerojatno vam nije promaknula vijest kako je noćas na kandidata na američkim predsjedničkim izborima, odnosno na bivšeg predsjednika SAD-a, Donalda Trumpa, izvršen atentat. Napadač je propucao Trumpovo uho, nakon čega ga je osiguranje na mjestu usmrtilo, a događaj je na naslovnicama svih domaćih i svjetskih medija.

Trump je čest gost UFC-ovih priredbi te je poznat i po velikom prijateljstvu s UFC-ovim predsjednikom Danom Whiteom, tako da se povodom cijelog ovog događaja oglasio i sam White. Dana je dao podršku svom prijatelju Trumpu, a na Instagram profilu je napisao:

‘‘Trenutno sam u avionu i letim za Italiju, a telefon će mi eksplodirati od poruka koje mi ljudi šalju kako bi mi rekli da je Donald Trump upucan. Apsolutno mi je muka u trbuhu i u apsolutom sam šoku. Još uvijek ne znam koliko je ozbiljno i je li dobro. Mick Maynard mi je upravo poslao fotografiju i molim se da je predsjednik Trump 100 posto zdrav‘‘, napisao je Dana.

‘‘Ova slika savršeno oslikava kakav je čovjek Donald Trump. On je najčvršći, najotporniji američki ‘BAD ASS‘ na ovom svijetu. Nadam se da je kukavica koja ga je upucala i dobila svoje. Ne mogu dočekati da u četvrtak stanem s njim na pozornicu i najavim ga na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji i da kažem cijelom svijetu kakav je karakter čovjek i prijatelj kakvog ja poznajem‘‘, još je napisao.

Veliki su prijatelji Dana i Trump, tako da ni ne čudi Whiteova zabrinutost nakon ovog incidenta. 20-godišnji napadač je ubijen, a Trumpu je ukazana medicinska pomoć.

Linker
28. kolovoz 2024 07:26