UFC

Dana White želi dovesti ‘Venoma‘ Pagea u UFC: ‘On je zainteresiran, a i mi smo zainteresirani za njega‘

 Michael Page 

 Scott Garfitt/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Kako bi ‘‘Venom‘‘ kotirao u UFC-ovoj velter kategoriji, svakako bi bilo zanimljivo vidjeti

Tema prodaje Bellatora još uvijek ‘‘visi‘‘ u zraku, a još uvijek nema konkretnih informacija o budućnosti ove promocije. Govorilo se da je PFL najizgledniji kandidat za preuzimanje Bellatora, no izgleda da pregovori još uvijek traju jer još nisu izašli u javnost s nekim konkretnim informacijama.

Naravno, sve ovo za sobom povlači pitanje što će biti s borcima. Neki će zasigurno otići u UFC, neki u PFL, a neki u ONE i Rizin. Dosta je opcija, ali ljude ipak najviše zanimaju i najveće zvijezde – a jedna od njih je definitivno Michael ‘‘Venom‘‘ Page.

Već je nekoliko puta bilo govora o tome da bi mogao prijeći u UFC, ali potvrde do sada nismo dobili. Međutim, Dana White je jučer na press konferenciji rekao kako je interes obostran i da bi Page uistinu mogao u UFC:

‘‘Slušajte, on je definitivno klinac za kojeg smo definitivno zainteresirani, a i on je zainteresiran za nas. Dakle, moguće je‘‘, odgovorio je Dana kada su ga pitali hoće li potpisati MVP-a.

36-godišnji Page je već govorio kako bi se želio okušati u UFC-u, a svoj trenutno posljednji MMA nastup je imao u trećem mjesecu ove godine kada je tehničkim nokautom svladao Goitija Yamauchija. Okušao se i u boksu golim šakama te je rekao kako i to iskustvo definitivno želi ponoviti, ali ga zanima i najjača MMA promocija.

Kako bi ‘‘Venom‘‘ kotirao u UFC-ovoj velter kategoriji, svakako bi bilo zanimljivo vidjeti. Dosta je boraca koji mu stilski odgovaraju, ali je dosta onih koji ne odgovaraju. Kako god, valja prvo pričekati da uopće potpiše.

Linker
27. travanj 2024 02:32