UFC

Daniel Cormier: Stipe, učini pravu stvar i daj mi taj revanš!

Daniel Cormier
 Screenshot/Youtube
Dok je Stipe Miočić sve otvoreniji za borbu protiv nekog drugog suparnika, Daniel Cormier ne odustaje od trilogije s aktualnim prvakom.

UFC-ov predsjednik Dana White već je jasno poručio da je treća borba Miočića i Cormiera u planu do kraja ove godine, čim se Stipe oporavi od teške ozljede oka koju mu je zadao upravo DC u revanšu prošlog ljeta. Tada je Stipe vratio pojas prvaka, kojeg mu je godinu dana ranije Cormier oduzeo u prvom meču.

Miočić je prošlog tjedna otkrio da je dobio dozvolu liječnika da se vrati treninzima, no i da neće žuriti sa sljedećom borbom dok ne osjeti da je potpuno zdrav. Poručio je i da borba s Cormierom nije njegova jedina opcija, a u vrhu teške kategorije sve je veća gužva, posebno nakon jučerašnje pobjede Curtisa Blaydesa nad Juniorom dos Santosom i s nadolazećom borbom Francisa Ngannoua i Jairzinha Rozenstruika.

Cormier je zato odlučio požuriti Stipu pa ga je u izravnom TV prijenosu jučerašnje UFC-ove priredbe javno molio da prihvati treći meč.

"Stipe i ja ćemo se boriti u sljedećem meču. Točno tako se to treba odigrati. Tako će se i dogoditi. Znam da govore da žele nešto novo, ali i ja sam želio nešto novo nakon što sam ga pobijedio u prvoj borbi, no ipak sam mu dao revanš", rekao je Cormier pa dodao:

"Revanš je jedino što bi bilo ispravno. Častan si čovjek, zar ne, Stipe? Vatrogasac si, spašavaš živote. Uvijek radiš pravu stvar, zar ne? Učini pravu stvar i daj mi moj revanš!".

Iz Miočićevog kampa ranije su poručili da se prvaku ne žuri i da bi se rado borio s protivnikom s kojim još nije bio kavezu. No, američki MMA portali pišu kako bi se moglo raditi o taktici kako bi Miočić postigao što povoljniji dogovor s UFC-om oko treće borbe s protivnikom koji mu je nanio vrlo ozbiljnu ozljedu i otežao nastavak karijere. Čeka se Stipin odgovor.

Linker
04. svibanj 2024 17:35